2 C
București
duminică, 4 decembrie 2022

După ce ar fi anunțat intenționat să reducă din personal la Tesla, Elon Musk spune că numărul total de angajați ai companiei va crește

Publicat pe


După ce ar fi trimis un e-mail despre tăierea locurilor de muncă, Elon Musk, CEO-ul Tesla, a părut să își retragă declarațiile într-un mesaj pe Twitter sâmbătă, scriind că numărul de salariați ar putea să nu se schimbe drastic, scrie Business Insider.

Un utilizator a postat un mesaj pe Twitter în care a scris că numărul de angajați ai Tesla va crește în următoarele 12 luni. Musk a spus că numărul total de angajați Tesla angajați va crește, dar că personalul salariat „ar trebui să fie destul de stabil”.

Musk a declarat că are „o presimțire foarte rea” cu privire la situația economică într-un e-mail intitulat „întrerupeți toate angajările la nivel mondial”, trimis vineri directorilor Tesla. Ca urmare, Musk a spus că va trebui să reducă 10% din personalul salariat, potrivit Reuters.

Musk a scris că numărul angajaților de la Tesla va crește. Directorul general al Tesla a precizat că memorandumul nu se aplică celor care construiesc mașini, pachete de baterii sau instalează sisteme solare, potrivit Reuters.

Cu două zile înainte, Musk ar fi trimis o notă personalului său executiv în care le spunea să se întoarcă la birou sau să demisioneze. Tesla avea 100.000 de angajați până la sfârșitul anului trecut.Sursa: economedia.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri