4.5 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

E scandal mare la TVR. Un angajat cunoscut s-a luat în public de șefi „Sincere felicitări”

Publicat pe


E scandal mare la TVR. Un angajat cunoscut s-a luat în public de șefii Televiziunii Române, cărora le-a transmis cu ironie „felicitări” pentru o decizie pe care au luat-o recent în legătură cu bugetul.

Ce le-a transmis angajatul TVR șefilor săi

După ce TVR a transmis cu întârziere desfășurarea Campionatelor Mondiale, abia după ce campionul David Popovici a câștigat primul titlu, televiziunea publică se află într-un nou scandal.

Jurnalistul Tudor Furdui a criticat conducerea TVR pentru decizia de a nu trimite o echipă de reporteri la Roma pentru Campionatele Europene de Înot. Televiziunea publică transmite acest eveniment, dar nu are o echipă la fața locului.

„Doresc să-i felicit pe cei care NU au aprobat deplasarea unei echipe TVR (formată din 2 persoane) la C.E. de Natație de la Roma, acolo unde David Popovici a ieșit campion european spulberând recordul mondial!

Ați făcut o economie majoră instituției. Milioane de români NU vor avea reacții după acest rezultat fabulos pentru România. Sunteți niște manageri iscusiți. Sincere felicitări”, a scris Tudor Furdui, pe Facebook, conform gsp.ro.

David Popovici. Foto: Inquam Photos/ George Calin

De ce ar fi luat conducerea TVR această decizie

Campionatele Europene de natație de la Roma sunt comentate la TVR din studioul de la București de Emil Hossu Longin. Conducerea Televiziunii Române a decis să nu trimită o echipă în capitala Italiei, în ciuda faptului că inițial au fost obținute acreditări pentru comentatorul Sorin Hobana, reporterul Dana Alexe și cameramanul Dorin Turc.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune, Dan Turturică, s-ar fi opus trimiterii unei echipe la Roma, invocând motive financiare. El ar fi susținut că TVR are deja un corespondent la Foro Italico. Totuși, presupusul corespondent nu a primit însă acreditare, conform gsp.ro.

TVR este într-o situație similară și în privința Campionatelor Europene de Canotaj de la Munchen. Televiziunea Română nu are comentator la fața locului, ci doar reporter și cameraman.

Campionul David Popovici are astăzi în vizor aurul în proba de 200 de metri liber, programată de la ora 19:06. Tânărul în vârstă de 17 ani s-a calificat pentru această finală după ce a obținut cel mai bun timp: 1:44.91. El a luat deja la Roma o medalie de aur, în proba de 100 de metri liber, în care a stabilit şi recordul mondial, cu 46.86.

Sursa: www.impact.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri