7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Admitere 2023 la Universitatea Hyperion

Publicat pe


Admitere 2023 la Universitatea Hyperion. La  programele de LICENȚĂ/DIPLOMĂ se pot înscrie numai candidații care au promovat examenul de bacalaureat iar la programele de MASTER numai candidații care au promovat examenul de licență.

Înscrierea se poate face direct la secretariatul general al Universității Hyperion situat la parter, corp A, Calea Călărași 169, București, sector 3, de luni pâna vineri între orele 9-17 iar de la 1 iulie 2023, inclusiv sâmbăta între orele 9-14, sau completând Formularul de înscriere online.

Admiterea se va face în limita locurilor disponibile, respectând ordinea cronologică a înmatriculării în anul universitar 2023-2024.

Numărul de locuri și credite alocate fiecărui program de studii se regăsesc în tabelul de mai jos.

 

Înmatricularea constă în :

– depunerea dosarului de înscriere la secretariatul general din Calea Călărași 169, corp A, parter(lunivineri între orele 9-17, iar de la 1 iulie 2023 inclusiv sâmbăta între orele 9-14);

– semnarea contractului de școlarizare;

– achitarea taxei de înscriere de 150 lei și a cel puțin o rată din taxa anuală de școlarizare.

Taxele de școlarizare pentru anul universitar 2023-2024

Plata poate fi efectuată atât online prin transfer bancar, cât și la casieria Universității Hyperion(cash sau cu cardul) din sediul central, corpul B, parter.

 • INFORMAȚII PENTRU PLATA RATELOR ȘI TAXELOR ÎN CONTUL BANCAR:
 • Beneficiar: UNIVERSITATEA HYPERION BUCUREȘTI
  CUI: 2836240
  CONT IBAN: RO48 RNCB 0074 0292 1590 0001
  Banca: BCR – SECTOR 3
  La detalii de plată se completează obligatoriu cu:
  Numele și prenumele, facultatea, specializarea, anul de studii, numărul ratei.
 1. Candidații care se înscriu direct la secretariat vor primi un cod de înmatriculare, pe care îl vor folosi în relatia cu Universitatea Hyperion pe toata durata ciclului de studii, pentru conformitate cu prevederile regulamentului GDPR.
 2.   Candidații care s-au înscris online, se vor înmatricula în anul universitar 2023-2024, prin semnarea contractului de şcolarizare la secretariatul Universității Hyperion, în limita locurilor disponibile, prezentând dovada achitării taxei de înscriere  și a codului  alocat online prin formularul de înscriere.

Dosarul de înscriere la programul de LICENȚA (format plic) trebuie să conțină următoarele acte:

 • Diploma de bacalaureat (în original + copie xerox) sau adeverinţă eliberată de liceu (în original, pentru candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile din 2023, în care se menţionează media generală, mediile obţinute în anii de studii, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat);
 • Certificat de naştere, în original + copie xerox;
 • Certificat de căsătorie, în original + copie xerox (pentru persoanele căsătorite care şi-au…Sursa: www.economica.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri