2.4 C
București
joi, 2 februarie 2023

Adobe a atins pragul de 1.000 de angajați în România și continuă să recruteze

Publicat pe


Adobe România, subsidiara locală a gigantului american Adobe, a atins pragul de 1.000 de angajați și continuă să recruteze.

Pozițiile deschise cuprind toate nivelele de experiență, de la entry-level la senior level și management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialiști în dezvoltare software în diferite limbaje de programare, respectiv Java, JavaScript, C++ sau Site Reliability Engineering.

Adobe România a consemnat în 2021 o cifră de afaceri de 278,74 milioane de lei, în urcare cu 17,7% față de anul precedent, iar profitul net a avansat cu 1,2%, la 17,3 milioane de lei.

Datoriile au sporit cu 39,1%, la 70,3 milioane de lei, iar creanțele au urcat cu 29,4%, la 117,3 milioane de lei.

Numărul mediu de salariați a urcat la 843 persoane, de la 672 în 2020.

VIDEO - Conferința Profit.ro & DPD România: Accelerare istorică a plăților online la bilete de avion, vacanțe, electrocasnice, restaurante, haine. Este momentul în care retailerii trebuie să înlăture fricțiunea între magazine fizice și online CITEȘTE ȘI VIDEO – Conferința Profit.ro & DPD România: Accelerare istorică a plăților online la bilete de avion, vacanțe, electrocasnice, restaurante, haine. Este momentul în care retailerii trebuie să înlăture fricțiunea între magazine fizice și online

Adobe a intrat în România în 2006, în urma achiziției companiei locale Interakt Online, înființată de Bogdan Rîpa și Alexandru Costin.

Compania locală este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), iar echipele locale sunt specializate în soluții de Cloud Computing, Big Data și design grafic.

 

Produsele dezvoltate de echipele din București sunt soluții de top pe piețele pe care le acoperă și fac parte din diviziile Digital Experience și Digital Media ale Adobe. Sursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri