8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024

ANALIZĂ ZF Cum să locuieşti mai bine. Scumpirea locurilor de parcare în spaţii publice în Bucureşti a crescut cererea de închiriere în cadrul parcărilor din ansamblurile rezidenţiale. „Aş vrea să cumpăr, dar costă prea mult“. În cele mai scumpe proiecte ale One United Properties, un loc de parcare poate ajunge şi la 59.000 de euro.

Publicat pe


În ansamblul rezidenţial Granvia Lake View din Bucureşti, dezvoltat de spaniolii de la Granvia, un loc de parcare variază, la achiziţie, între 5.000 şi 13.000 de euro plus TVA Locurile de parcare din Atria Urban Resort au preţul de vânzare de 6.950 de euro plus TVA

„Caut să închiriez loc de parcare în bloc.“ „Închiriez loc de parcare în complex.“ Astfel de anunţuri nu sunt puţine în blocurile din Bucureşti, unde numeroşi locatari care nu au optat pentru un loc de parcare atunci când şi-au cumpărat un apartament caută variante mai accesibile pentru a-şi lăsa maşinile, mai ales în condiţiile în care tarifele impuse de primării pentru parcarea pe spaţiul public au crescut simţitor în ultimii doi ani.

Pe de altă parte, dezvoltatorii spun că nu de puţine ori rămân cu…Sursa: www.zf.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri