0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Autoritățile, cu ochii pe Wizz Air din cauza întârzierilor liniei aeriene maghiare. 9 curse, anulate într-o singură zi

Publicat pe


Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Bogdan Mîndrescu a sesizat Agenţia UE pentru Siguranţa Aviaţiei cu privire la anulările și întârzierile zborurilor din România ale liniei aeriene Wizz Air.

”Am avut o serie de discuții extrem de aplicate în legătură cu anulările zborurilor, întârzierile în operare și situația pasagerilor companiei Wizz Air în România. La întâlnire au participat Yvonne Moynihan, Chief Corporate Officer Wizz Air Group, Zsuzsanna Poss, Chief Communications and Customer Officer Wizz Air Group, și Diarmuind O Conghaile, Managing Director Wizz Air Malta. I-am înștiințat oficial pe reprezentanții Wizz Air că am informat Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației (acest organism fiind și cel care a licențiat compania aeriană) pentru a pune cu celeritate în aplicare legislația în materie, având în vedere că Wizz Air a anulat 9 curse într-o zi din motive tehnice”, a scris oficialul român pe Facebook.

Bogdan Mîndrescu mai afirmă că a cerut conducerii Wizz Air un plan de măsuri concrete prin care să reducă numărul de curse anulate din motive tehnice și să asigure coerența curselor aeriene, rezolvând și problema personalului navigant care lucrează peste limita de timp permisă. De asemenea, ANPC a anunțat Autoritatea europeană pentru drepturile pasagerilor în legatură cu ”situațiile generate de către Wizz Air”.

Sursa foto: Wizz Air

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Radu Pircă

Radu Pircă a lucrat în presa scrisă, online, TV și radio la ProTV, Cotidianul, stirileprotv.ro, ProFM, Jurnalul și Cultura, printre altele. A ținut seminarii de istoria gândirii politice și istorie politică și a publicat articole de istorie în România și Franța. Este absolvent de Științe Politice, în cadrul SNSPA.


Te-ar putea interesa și:

Sursa: www.wall-street.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri