23.4 C
București
marți, 21 mai 2024

Bursă. Revolut lansează în România Consultantul Robo pentru portofolii de investiţii automatizate şi personalizate. „Consultantul investeşte banii automat pe piaţă şi monitorizează şi gestionează continuu portofoliul”

Publicat peRevolut, fintech-ul global cu peste 35 de milioane de clienţi persoane fizice la nivel global, dintre care peste 3,5 milioane în România, a lansat pe piaţa locală Consultantul Robo, instrument ce asigură un management continuu al portofoliului de investiţii al utilizatorilor aplicaţiei şi facilitează diversificarea investiţiilor, potrivit unui comunicat.

„Fie că vor să îşi protejeze fondurile de inflaţie, că vor să-şi sporească averea sau să strângă fonduri pentru achiziţii importante sau pensie, clienţii vor fi ajutaţi de Consultantul Robo să economisească timp şi să automatizeze investiţiile, pornind de la nevoile şi obiectivele lor investiţionale”, scriu reprezentanţii platformei.

Noul produs este îndreptat cu precădere către utilizatorii care nu au timp să investească frecvent sau au o experienţă limitată în domeniu. Disponibil din secţiunea de Investiţii din aplicaţie, consultantul propune mai…Sursa: www.zf.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri