24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Cazul dezvoltatorului care a vândut de 16 același apartament: Perchezițiile au ajuns la primărie. Arhitecta-șefă dusă la audieri

Publicat pe


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au descins, în această dimineaţă, la Primăria Ploieşti, acţiunea având legătură cu afacerea White Tower, a declarat primarul Andrei Volosevici, pentru Agerpres.

Surse judiciare au precizat că, în urma acestor percheziţii, mai multe persoane, între care şi arhitecta şefă, ar urma să fie duse la audieri. De asemenea, vor fi ridicate documente de la Direcţia de Urbanism, arată sursele indicate.

Perchezițiile au loc în cazul practicilor ilegale de la White Tower, unde dezvoltatorul este acuzat că a vândut de 16 ori același apartament, cauzând un prejudiciu de circa 1 milion de euro.

În acest dosar se află în arest preventiv avocatul Vlad Nichita şi doi reprezentanţi ai dezvoltatorului imobiliar, care sunt membri ai aceleiaşi familii (mamă şi fiu) – Mărioara Lupu şi Mihai Lupu, iar notarii George-Radu Tudose şi Maria Tudose sunt în arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat…Sursa: www.wall-street.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri