12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

CFR SA lansează programul de modernizare a infrastructurii feroviare din Portul Constanța

Publicat pe|
0 views

Documentaţia de atribuire pentru modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanţa a fost transmisă vineri în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), în vederea verificării şi validării, anunță Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Contractul vizează “Modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanţa – Etapa I, Valu lui Traian” pentru achiziţia publică a serviciilor de proiectare şi execuţie, notează Agerpres.

Lungimea totală a infrastructurii feroviare din Portul Constanţa, analizată în cadrul Studiului de Fezabilitate, este de 257 km, iar valoarea totală estimată pentru obiectivul de investiţii modernizarea Portului Constanţa (3 etape) este de 4,5 miliarde lei, fără TVA.

Astfel, prima documentaţie transmisă vineri, 17 martie 2023, în SEAP, face obiectul procedurii de achiziţie publică pentru proiectare şi execuţie lucrări de modernizare în Staţia Valu lui Traian.

Valoarea totală estimată a achiziţiei publice (proiectare şi execuţie lucrări) este de 402.343.706,36 lei, fără TVA, iar sursa de finanţare va fi asigurată din Fondul de Coeziune prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei – CEF Sector Transport şi Bugetul de Stat.Sursa: www.forbes.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri