20.7 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Ciolacu spune că PSD a salvat țara: Dacă nu eram la guvernare, niciuna dintre măsurile luate în ultimul an nu s-ar fi întâmplat

Publicat pe


În prezența lui Frans Timmermans, Marcel Ciolacu Ciolacu s-a lăudat, vineri, la scena deschisă, că PSD a salvat țara în perioadă de criză sanitară, economică și energetică în timp ce „unii care care își spuneau «salvatori» – au dat bir cu fugiții”. Mai mult, Ciolacu spune că PSD a lăsat în urmă „vechile metode de a face politică și am devenit un partid modern”.

„Ne-am asumat guvernarea după ce unii – care își spuneau «salvatori» – au dat bir cu fugiții, lăsând țara îngropată în datorii uriașe. Ne-am asumat guvernarea în plină criză sanitară, economică, energetică și socială. Ne-am asumat totul pentru că aceasta era singura posibilitate de a-i ajuta în mod concret pe români în acele momente grele”, a spus Ciolacu de la tribuna evenimentului care aniversează 130 de ani de social-democrație, scrie Hotnew.ro.

CITEȘTE ȘI Rusia a preluat fabrica Toyota din Sankt Petersburg

Mai mult, Ciolacu spune că dacă nu era PSD la guvernare niciuna dintre măsurile luate de actualul Guvern nu ar fi fost posibilă.

„De când ne-am alăturat Coaliției, am demonstrat că putem guverna, că luptăm pentru lucrurile în care credem și că putem obține rezultate. Am crescut salariul minim, am reglementat piața energiei, aruncată în haos de un guvern total incompetent și am sprijinit firmele românești. Dacă PSD nu ar fi fost la guvernare, niciuna dintre măsurile luate în ultimul an nu s-ar fi întâmplat. Acesta este adevărul!”, a continuat președintele PSD.

Ciolacu și-a continuat discursul precizând că PSD său s-a reformat.

„Ca partid, am lăsat în urmă vechile metode de a face politică și am devenit un partid modern, european și axat pe susținerea și creșterea economiei românești. Nu numai că ne-am reînnoit aici, acasă, dar ne-am asumat un loc important la masa partidelor social-democrate din Europa”, a mai spus liderul PSD.Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri