24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

CONFIRMARE Proprietarul Brico Dépôt deschide în România, în „Silicon Valley din Europa de Est”, al doilea hub tehnologic din regiune. Lansează angajări

Publicat pe


Proprietarul lanțului de bricolaj Brico Depot, retailerul britanic Kingfisher,  cel mai mare retailer de produse DIY (do it yourself) din Europa, confirmă că deschide un al doilea hub tehnologic în Europa de Est, în Cluj-Napoca, anunțat de Profit.ro.

Pe parcursul anului 2024, Kingfisher intenționează să angajeze în hub-ul din Cluj 100 de ingineri, pe diverse poziții, de la specialiști în platforme cloud și până la ingineri software, ingineri de calitate sau ingineri de date. 

CITEȘTE ȘI FOTO Aliment vândut în magazinele Lidl, retras pentru ”corpuri străine metalice”

Compania își propune să angajeze 25 persoane în fiecare trimestru.

Compania încearcă astfel să-și consolideze capacitățile interne de prelucrare a datelor și de inginerie software, conform The Times, care prezintă Clujul drept „Silicon Valley din Europa de Est”.

Un antreprenor a plătit din buzunar 1 milion de euro la lucrările unui spital. Primăria îi ceruse să oprească șantierul CITEȘTE ȘI Un antreprenor a plătit din buzunar 1 milion de…Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri