12.1 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

CONFIRMARE Tranzacție – Omul de afaceri libanez El Khalil, în topul celor mai bogați fermieri din România, cumpără jumătate din producătorul Izvoarele Călimani

Publicat pe


Omul de afaceri libanez El Khalil cumpără jumătate din afacerea Aqua Bilbor, producătorul brandului de apă de izvor plată și carbogazificată Izvoarele Călimani, într-o tranzacție de peste 12 milioane euro.

Actele tranzacției, anunțate din urmă cu un an de Profit.ro, au fost semnate acum spre înregistrare, după îndeplinirea unor condiții, fiind așteptat în continuare avizul Consiliului Concurenței.

CITEȘTE ȘI Al doilea mare acționar al Carrefour a decedat

Tranzacția a fost derulată prin firmele Agro Chirnogi din Călărași și Maria Trading.

La finele anului 2021, companiile Maria Trading și Agro-Chirnogi, deținute de omul de afaceri libanez El Khalil, au preluat și Agrirom, producător și comerciant de cereale (cu excepția orezului), culturilor leguminoase și plantelor producătoare de semințe oleaginoase, cu 11 milioane euro.

VIDEO Mihai Cioltea, care a dezvoltat rețeaua Zara în România, a fost recrutat de prințul moștenitor saudit pentru un mega-proiect CITEȘTE ȘI VIDEO Mihai Cioltea, care a dezvoltat rețeaua Zara…Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri