24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri: „Ianuarie a început bine ca volum de mărfuri, aducem săptămânal pe importuri 80-100 de camioane cu alimente, flori şi medicamente, dar la export trimitem doar 20 de camioane din ţară“

Publicat pe♦ Transportatorul, fondat în 2006 şi controlat de Florian Bara şi soţia lui, a finalizat anul trecut cu afaceri de 30 mil. euro.

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri după evoluţia cifrei de afaceri din 2022, aduce săptămânal 80-100 de camioane de mărfuri pe importuri de alimente, flori şi medica­mente în timp ce pe exporturi din România trimite 20 de camioane în străinătate iar restul din Ungaria.

„Primele două săptămâni din ianuarie au început bine, avem mărfuri de transporturi, peşte, carne, congelate, fructe, flori, medica­mente pe importuri. Dacă se învârte bine roata vom investi în flota auto, în reînnoire de camioane. Cele mai multe mărfuri le aducem din Olanda, Germania“, a spus pentru ZF Florian Bara, fondatorul compa­niei. El deţine compania împreună cu soţia lui, fiecare are 50% din acţiuni.

Criboser se ocupă cu servicii de transport marfă în regim de temperatură controlată…Sursa: www.zf.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri