2.4 C
București
joi, 2 februarie 2023

Cum şi-au împărţit teritoriul Capitalei cei mai mari retaileri de bricolaj din România? Retailerii de bricolaj concurează pe o piaţă a cărei valoare este estimată la peste cinci miliarde de euro anual

Publicat pe♦ Lider este Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România.

Cu peste 20 de magazine pline de materiale de construcţii şi decoraţiuni, ale celor mai mari retaileri de profil din ţară, Bucureştiul este „tărâmul făgăduinţei“ pentru constructori, dar şi pentru meşterii de ocazie, care iau în propriile mâini responsabilitatea construirii sau a renovării.

Lider se dovedeşte a fi Dedeman, care şi-a ancorat în Bucureşti şapte din cele aproape 60 de magazine ale sale din România. Dedeman este cea mai puternică afacere antreprenorială românească, fiind integral deţinută de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 10,03 miliarde de lei, în creştere cu 11% faţă de anul precedent. La final de 2021, compania avea 11.948 de angajaţi şi 57 de magazine.

 

Sursa: www.zf.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri