27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Dan Barna – accident rutier pe trotinetă, pe o trecere de pietoni

Publicat pe


Deputatul USR Dan Barna a fost implicat într-un accident rutier produs în București, fiind acroșat de o mașină în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică. Deși, potrivit polițiștilor, el a spus că nu este rănit și a refuzat transportul la spital, deputatul s-a dus ulterior la Spitalul Floreasca.

”La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoana de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu, ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare. În acest context, polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital”, a transmis Brigada Rutieră.

CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica a emis facturile pe luna august 2022. Adresă de e-mail specială

Șoferul și bărbatul aflat pe trotineta electrică au fost îndrumați conform prevederilor legale.

”Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca despre faptul că, la aceasta unitate sanitară, s-a prezentat o persoană care a afirmat că, în jurul orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. La spital, precum și la fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor și pentru a stabili condițiile și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație”, a precizat sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

VIDEO Scandal în Senat pentru reglementarea pensiilor speciale: Guran, PNL: Ciucă a fost comandantul Armatei. Are 3.000 de euro. Merită respect! Proiectul a fost adoptat CITEȘTE ȘI VIDEO Scandal în Senat pentru reglementarea pensiilor speciale: Guran, PNL: Ciucă a fost comandantul Armatei. Are 3.000 de euro. Merită respect! Proiectul a fost adoptat

”Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a transmis Dan Barna.Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri