14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Depozitarul Central va distribui dividende pentru ROMPETROL WELL SERVICES S.A.

Publicat peDepozitarul Central informează investitorii că, în perioada 12/07/2023 – 12/07/2026 distribuie dividende pentru acţionarii ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (simbol PTR), transmite un comunicat de presă, remis astăzi. Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2022, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0.008805 LEI.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 22/06/2023.Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 12/07/2023.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru.Sursa: www.bursa.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri