23.4 C
București
marți, 21 mai 2024

EXCLUSIV Sorin Ioan Blaga pleacă din conducerea Liebrecht & wooD după 8 ani. Compania a renunțat la poziția de CEO în România

Publicat pe


Sorin Ioan Blaga a demisionat din funcția de CEO al dezvoltatorului imobiliar Liebrecht & wooD România după opt ani în care a ocupat această poziție. Compania a renunțat la funcția de director executiv în România.

Sorin Ioan Blaga are peste 20 de ani de experiență în marketing și comunicare. A fost director de marketing la Philip Morris România și Bulgaria, iar apoi la Adevărul Holding. A fost, de asemenea, vice-președinte Marketing, Comunicare și Corporate Affairs la grupul Rompetrol. Este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

„Nu mai ocup funcția de CEO la Liebrecht & wooD România. Decizia am luat-o din motive personale, chiar dacă mi-a fost greu să mă despart de proiecte și de colegi“, a declarat, pentru Profit.ro, Sorin Ioan Blaga.

Principalul proiect în dezvoltare al Liebrecht & wooD, pe care Sorin Ioan Blaga îl coordona, este ansamblul rezidențial Liziera de Lac din…Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri