-3.2 C
București
miercuri, 8 februarie 2023

FOTO Poluare extremă în această seară în București

Publicat pe


Poluare extremă sâmbătă seară în București. Pentru particulele PM 2,5, rețeaua independentă de monitorizare a calității aerului – Airly.org – a înregistrat, în anumite zone din București și din localitățile învecinate, valori instant de 25 de ori mai mari față de valorile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății pentru media zilnică.

Aceste zone au fost marcate pe hartă cu culoarea violet și indicativul de poluare extremă, arată Hotnews.

CITEȘTE ȘI FOTO Ucrainenii au ridicat steagul țării în orașul Herson

Cele mai mari depășiri au fost înregistrate în Voluntari, Colentina, Ferentari, Popești Leordeni și în zona din spatele Lacului Morii, deci la periferia orașului. În centru, calitatea aerului a fost mult mai bună. Și pentru PM 10 valorile instant u fost de până la 10 ori mai mari față de recomandările OMS pentru media zilnică.

În Voluntari, valorile înregistrate pentru PM10 în intervalul 20-22.00 au fost de 25 de ori mai mari față de recomandarea făcută de OMS pentru media zilnică.

Pe Șoseaua Alexandriei, valorile instant înregistrate pentru PM10 în intervalul 20-22.00 au fost de 18 ori mai mari față de recomandarea făcută de OMS pentru media zilnică.

eMAG a bătut deja recordul de Black Friday: 306 produse comandate pe secundă. Cifre cheie CITEȘTE ȘI eMAG a bătut deja recordul de Black Friday: 306 produse comandate pe secundă. Cifre cheie

În Ferentari, valorile instant înregistrate pentru PM10 în intervalul 20-22.00 au fost de 15 ori mai mari față de recomandarea făcută de OMS.

FOTO Poluare extremă în această seară în BucureștiSursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri