11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

International Alexander, 280 milioane de euro cifră de afaceri în 2022. Loredana Apreutese: „Ne focusăm pe dezvoltarea businessurilor”

Publicat pe


International Alexander, planuri importante pentru 2023

Loredana Apreutese, directorul general al companiei din Arad, a arătat că previziunile pentru anul 2023 arată o menținere a cifrei de afaceri și o îmbunătățire a performanței companiei, cât și o serie de investiții importante pe noi segmente, cum ar fi real estate și logistică urbană.

“Pentru anul 2023 ne focusăm pe consolidarea și dezvoltarea businessurilor de transport, producție și logistică integrată în România, Ungaria, Cehia, Serbia și Germania, unde suntem prezenți. Un element nou în această structură ar putea fi investițiile în logistică urbană, proiect care este în proces de analiză și care considerăm că ar putea fi un plus de valoare în contextul în care cu toții ne dorim livrări rapide în întreg lanțul de aprovizionare din diverse segmente de activitate”, a explicat Loredana Apreutese.

Mai mult, International Alexander are printre planurile din 2023 și o serie de investiții în domeniul real estate, având pe listă o serie de tranzacții ce așteaptă a fi semnate. În același timp, compania se află în due diligence pentru mai multe proiecte care să consolideze poziția de 4PL de transport și logistică.

“De asemenea, avem apetit pentru segmentul de real estate și suntem în curs de semnare pentru diferite tranzacții. Nu facem un secret nici din faptul că în acest moment suntem în due diligence pentru niște proiecte ambițioase și interesante, care să ne consolideze și mai puternic poziția de 4PL de transport și logistică”, a mai transmis conducerea companiei.

Nu în ultimul rând, în 2022, holdingul a lansat o platformă online de ecommerce, Explorado.ro, aflată în plină expansiune.

„Anul trecut am lansat o platformă online de ecommerce în zona de fashion, home&deco, puericultură sau gadgets, www.explorado.ro. Deși abia a fost lansat, magazinul online Explorado.ro pătrunde pe piața de fashion și lifestyle din România cu un portofoliu larg și în creștere accelerată de produse și branduri, de la cele mari, mainstream și premium, până la mărci proprii, în premieră pe piața românească”, a mai anunțat Loredana Apreutese.

Cifră de afaceri de 280 de milioane de euro în 2022

Grupul de transport International Alexander din Arad a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 280 de milioane de euro și peste 2.500 de angajați.

“Anul 2022 la nivel de holding în țările în care suntem prezenți, îl încheiem cu o cifra de afaceri de aproximativ 280 de milioane de euro și circa 2500 angajați, iar pentru anul în curs estimăm menținerea cifrei de afaceri și îmbunătățiri ale performanței companiilor”, a completat directorul general al International Alexander.

Compania livrează marfă pentru clienții mari din industria auto, având contracte cu cei mai mari OEM ai industriei Tier 1, dar si segmentul IT, pharma, FMCG, pe cale rutieră, apă sau aer sau internodal, oferind soluții logistice integrate. 

În anul 2021 International Alexander a preluat Vio Transgrup Dâmbovița, prima companie certificată Tapa din România, companie specializată pe transporturile internaționale de mare valoare, dar și transporturilor frigorifice.

Despre International Alexander

Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% romanesc, înființată în anul 2003, având sediul social in Arad.

Compania a devenit un furnizor independent de transport, producție și logistica (4PL), cu accent pe sprijinirea clienților cu activități generatoare de plus valoare în vederea îmbunătățirii operațiunilor aferente lanțului de aprovizionare.

Cu peste 2.500 de angajați, compania este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică și transport ai clienților din industriile automotive și de tehnologie.Sursa: www.capital.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri