15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

La doar 7 luni de la listare, Meta Estate Trust intra in indicele BETAeRO

Publicat peMeta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piaţa SMT – AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier MET,

începând cu data de 20 martie 2023, va fi inclusă în indicele BETAeRO, conform unui comunicat remis redacţiei. Decizia a fost aprobată în Şedinţa trimestrială a Comisiei Indicilor BVB, iar Meta Estate Trust se va afla în Top 5 ca pondere în indice BET AeRO.

„Includerea MET în indicele BETAeRO, mai ales în contextul în care vine la doar 7 luni de la listarea acţiunilor pe piaţa de capital, este o recunoaştere a interesului pentru tranzacţionarea acţiunii MET şi a perspectivelor de creştere a companiei. Meta Estate Trust este în top 5 societăţi în ceea ce priveşte ponderea în componenţa indicelui BETAeRO. Decizia confirmă, o dată în plus, performanţa companiei noastre şi ne bucurăm că mai punem un pilon la dezvoltarea şi impactul companiei pe piaţa de capital”, a declarat Raluca Drăgan, CFO Meta Estate Trust.

Potrivit afirmaţiilor sale, Meta Estate Trust îndeplineşte criteriile pentru includerea în indexul BETAeRO datorită volumului de tranzactionare, capitalizării companiei şi free-float-ului, iar acest pas va duce la creşterea vizibilităţii companiei în comunitatea locală de investitori.

Potrivit rezultatelor financiare preliminare neauditate aferente 2022, compania a obţinut în anul 2022 venituri totale de peste 21,7 milioane de lei, comparativ cu 3,1 milioane de lei în anul precedent. De asemenea, Meta Estate Trust şi-a atins ţinta de profit brut anunţată, ajungând la circa 7,2 milioane de lei în 2022, în timp ce profitul net realizat a fost de 6,5 milioane de lei, se menţionează în comunicat.Sursa: www.bursa.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri