28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Louis Vuitton și Pharell Williams au prezentat prima colecție masculină

Publicat pe


Debutul lui Pharrell Williams ca director de creație Louis Vuitton vestește o nouă eră pentru legendara casă de modă franceză.

Pusă în scenă în inima Parisului, pe Pont Neuf, prezentarea colecției masculine în cadrul Săptămânii Modei este prima creație a echipei conduse de cântărețul-antreprenor, numit recent Director de Creație pentru linia masculină a brandului, după decesul predecesorului său, Virgil Abloh.

Programat la apusul soarelui, pe podul parizian vopsit în auriu, show-ul a îmbinat un design mai degrabă maximalist cu elemente specifice brandului, de la logo-uri pe alocuri supradimensionate, la imprimeuri, forme și modele care au consacrat marca. S-a făcut simțit din plin și stilul personal al lui Pharell, el însuși purtând un costum cu imprimeu de camuflaj pixelat denumit „damoflage”– material regăsit în multe dintre modelele prezentate. Williams s-a asortat de altfel cu cei patru copii ai săi, aflați în primul rând, dar și cu multe dintre vedetele invitate la eveniment.

Actuala colecție Louis Vuitton nu este doar despre modă. Predecesorul lui Williams – și bun prieten al acestuia din urmă, Virgil Abloh a oferit o nouă interpretare a luxului prin creațiile sale, bazându-se pe referințe precum cultura pop, muzica hip-hop și activismul anti-rasist. Noul director de creație Louis Vuitton a ținut să precizeze că va duce mai departe viziunea lui Abloh, în special ultima parte a acesteia: „Sunt al doilea bărbat de culoare care a experimentat vreodată asta pe planetă, cea mai mare casă de modă din lume”, a spus Williams într-un interviu înainte de prezentare. „Fratele meu Virgil a fost primul. A făcut atât de mulți pași pentru brand și a făcut atât de multe lucruri bune. A adus cultura skate-ului în această lume – el însuși fiind un american de culoare. Este ireal faptul că pot face și eu asta”, a mai spus Williams, care a lansat recent prima campanie publicitară după numirea sa – cu Rihanna însărcinată.

Printre vedetele venite să-l susțină pe Pharell s-au numărat Jay-Z și Beyoncé, Rihanna și partenerul ei (purtând haine cu același imprimeu precum Williams), A$AP Rocky, Zendaya, Lewis Hamilton, Kelly Rowland, Tyler, the Creator și Kim Kardashian – care a purtat o bustieră cu deja celebrul imprimeu pixelat Vuitton. Unii au rămas după spectacol pentru spectacolul lui Jay-Z, căruia Williams i s-a alăturat pe scenă pentru piesa Frontin’, după mai multe luni în care artistul a pus muzica pe „hold”.

Deși se tot vorbește despre „debutul” lui Williams în modă, celebrul artist are deja un portofoliu bogat în materie de colaborări cu mărci importante de modă. O prezență obișnuită la prezentările de podium, Pharell deține propriul său brand – Billionaire Boys Club, creat în 2005, și este coproprietar al brandului streetwear…Sursa: www.forbes.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri