1.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

Lucrările pe Valea Oltului, sistate temporar. Se circulă fără semafoare în minivacanța de Sfânta Maria

Publicat pe


Lucrările pe DN7, pe Valea Oltului, au fost oprite în perioada minivacanței de Sfânta Maria, astfel că șoferii vor putea circula fără să mai fie nevoiți să oprească la semafoare. Restricțiile de circulație rămân în vigoare, în zona lucrărilor, deoarece structura drumului a fost refăcută doar temporar.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că în zona localității Boița, din județul Sibiu, au fost oprite lucrările pe DN7.

CITEȘTE ȘI Trei persoane cercetate după ce ar fi înființat o cultură de cannabis într-o localitate din Satu Mare

”Se circulă fără semafoare pe Valea Oltului (DN7). Având în vedere valorile crescute de trafic cauzate de minivacanța din perioada 13 – 15 august, toate lucrările au fost sistate pe DN7, în zona localității Boița, din județul Sibiu”, anunță DRDP Brașov, potrivit News.ro.

Totuși, sunt menținute restricțiile de trafic.

”Cu toate că se traficul se desfășoară pe ambele sensuri, fără semafoare, în zona șantierului rămân în vigoare restricțiile de circulație pentru că structura drumului a fost refăcută doar temporar. Circulați cu prudență și respectați semnalizarea din zona lucrărilor!”, mai transmite DRDP Brașov.

Din cauza lucrărilor de pe DN 7, circulația între Sibiu și Râmnicu Vâlcea se desfășoară de obicei cu dificultate, formându-se coloane de mașini, mai ales în perioada weekend-urilor.Sursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri