28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

Netflix a început testarea jocurilor care pot fi rulate pe televizor și în browserul de internet

Publicat pe


Netflix a început testarea beta pentru o nouă funcție de jocuri în cloud a serviciului său, care va funcționa pe televizoare compatibile, precum și pe computere Windows și Mac prin intermediul site-ului Netflix, relatează MSN.

În acest moment, testele au loc în SUA și Canada cu un „număr mic” de participanți la televizoare, dar vor fi lansate în browsere de internet pentru PC în următoarele săptămâni. Cele două jocuri prezentate sunt Oxenfree și Molehew’s Mining Adventure, jucătorii controlând jocurile prin intermediul aplicației pentru smartphone.

Dispozitivele pe care Netflix funcționează în prezent sunt Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast cu Google TV, televizoare LG, Nvidia Shield TV, dispozitive și televizoare Roku și televizoare inteligente Samsung.

„Ne-am concentrat pe crearea unei experiențe de joc grozave pentru membrii noștri din 2021, când am adăugat jocuri pentru mobil la Netflix. Scopul nostru a fost întotdeauna să avem un joc pentru toată lumea și muncim din greu pentru a duce jocurile către utilizatori acolo unde se află, cu un serviciu accesibil, fără probleme și omniprezent. Astăzi, facem primul pas pentru ca jocurile să poată fi redate pe toate dispozitivele pe care utilizatorii noștri se bucură de Netflix – televizoare, computere și dispozitive mobile”, a spus Netflix în comunicatul său de presă.

Potrivit anunțului companiei, prin lansarea jocurilor sale pe mai multe dispozitive, speră să facă jocurile și mai ușor de jucat pentru utilizatorii săi din întreaga lume.

„Deși suntem încă foarte la început în călătoria noastră pentru jocuri, suntem încântați să aducem bucurie membrilor cu jocuri. Așteptăm cu nerăbdare să auzim feedback de la testerii noștri beta și să împărtășim mai multe pe măsură ce continuăm drumul pe care îl avem”, se mai arată în anunțul oficial al Netflix.

Netflix tocmai a publicat o continuare a jocului Oxenfree în Oxenfree II: Lost Signals.

Sursa foto: Netflix

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Adrian Ungureanu

Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv – următorul Cristian Țopescu – Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă.
Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta…


Te-ar putea interesa și:

Ultimele Stiri