0.2 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Netflix a păstrat câțiva ași în mânecă pentru luna decembrie – povești, mistere polițiste și The Witcher

Publicat pe


Netflix a păstrat câțiva ași în mânecă pentru luna în care abonații săi au mai mult timp decât de obicei pentru filme și seriale, urmând să publice câteva producții originale importante.

Primul pe listă este Guillermo del Toro’s Pinocchio, o reinventarea a celebrei povești în stilul inconfundabil al lui del Toro, care fi disponibil din 9 decembrie.

Apoi, avem Glass Onion: A Knives Out Mystery, un sequel la Knives Out în care detectivul Benoit Blanc trebuie să rezolve un nou caz încurcat.

CITEȘTE ȘI Un nou serviciu de streaming a fost lansat în România

În fine, chiar în prima zi de Crăciun va fi sânge, pentru că atunci apare The Witcher: Blood Origin. „Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher, Blood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul.”

Nu lipsesc nici tradiționalele titluri de Crăciun. În plus, notabile mai sunt, printre altele, al treilea sezon din Emily in Paris și al doilea sezon din Rise of Empires: Ottoman, un serial istoric foarte bine realizat, cel puțin în prima sa parte.

Toate noutățile Netflix din luna decembrie:

Titluri originale

1 decembrie 2022
Dead End
Titlu localizat: Captivi pe un drum închis
După ce se urcă în mașina greșită, mai multe persoane sunt urmărite de un spărgător de bănci care vrea să-și recupereze banii furați și lăsați în portbagaj.

JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN Episodes 25-38 The Final Episodes
Titlu localizat: JoJo’s Bizarre Adventure
Probleme lui Jolyne s-au agravat, dar misiunea ei este clară: să împiedice reușita planului părintelui Pucchi.

FOTO CFR Călători lasă ...fără locomotivă Trenul Regal pentru petrecerea „Șpriț și lăutari” de Ziua Națională CITEȘTE ȘI FOTO CFR Călători lasă …fără locomotivă Trenul Regal pentru petrecerea „Șpriț și lăutari” de Ziua Națională

Qala
Bântuită de trecut, o cântăreață talentată cu o carieră în ascensiune se luptă cu presiunea succesului, disprețul unei mame și îndoielile care o macină.

The Masked Scammer
Titlu localizat: Dincolo de mască
Prin interviuri cu complici și cu victime, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.

Troll
Titlu localizat: Trol
O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.

2 decembrie 2022
Firefly Lane: Season 2 Part 1
Titlu localizat: Aleea cu licurici: Sezonul 2
Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna?

Hot Skull
Titlu localizat: Mânia minții
Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.

Lady Chatterley’s Lover
Titlu localizat: Amantul doamnei Chatterley
Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.

My Unorthodox Life: Season 2
Titlu localizat: Viața mea neortodoxă: Sezonul 2
Tensiunile ating apogeul în procesul de divorț al Juliei, Batsheva și Miriam fac pași importanți în iubire și în carieră, iar Aron rezistă presiunilor de laicizare.

Scrooge: A Christmas Carol
Titlu localizat: Scrooge: Poveste de Crăciun
Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.

„Sr.”
Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera cineastului inovator Robert Downey Sr.

Un nou serviciu de streaming a fost lansat în România CITEȘTE ȘI Un nou serviciu de streaming a fost lansat în România

Warriors of Future
Titlu localizat: Războinicii viitorului
Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.

5 decembrie 2022
Mighty Express: Mighty Trains Race
Titlu localizat: Mighty Express: Marea cursă
Probleme pe șine! Marfarul Nate este păcălit să participe la o cursă de viteză cu o miză uriașă: toate vagoanele de marfă Mighty Express!

6 decembrie 2022
Delivery by Christmas
Titlu localizat: Livrare până la Crăciun
Un coleg pizmaș îi sabotează livrarea, iar o curieră și un client săritor pornesc într-o cursă nebună să returneze cadourile de Crăciun celor cărora le erau destinate.

Sebastian Maniscalco: Is It Me?
Titlu localizat: Sebastian Maniscalco: Sunt eu?
Într-un spectacol de stand-up, Sebastian discută despre micile chinuri ale vieții, de la abandonarea școlii și câinii fără lesă până la întâlnirile cu soția sa.

The Boss Baby: Christmas Bonus
Titlu localizat: Bebe Șef: Bonus de Crăciun
Ajunul Crăciunului se complică după ce Bebe Șef face schimb din greșeală cu unul dintre elfii lui Moș Crăciun și se împotmolește la Polul Nord.

7 decembrie 2022
Burning Patience
Titlu localizat: Răbdare arzătoare
Un tânăr devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o atrage pe femeia visurilor sale.

I Hate Christmas
Titlu localizat: Urăsc Crăciunul
După ce-și minte familia că are un iubit, o soră medicală singură începe să-și caute cu disperare un partener pentru Crăciun, care va sosi peste 24 de zile.

Smiley
Titlu localizat: A început cu un mesaj
Doi bărbați și prietenii lor din Barcelona au parte de ezitări, obstacole și legături ratate în căutarea iubirii adevărate care le lipsește.

The Marriage App
Titlu localizat: Mariaj cu punctaj
Un cuplu cu o căsnicie zbuciumată găsește speranță într-o aplicație care recompensează faptele bune. Apoi, cei doi sunt cuprinși de o obsesie nesănătoasă.

The Most Beautiful Flower
Titlu localizat: Cea mai frumoasă floare
Senzuala, creața și încrezătoarea Mich știe că e o stea în devenire, dar mai trebuie să-i convingă și pe cei din liceul ei, Xochimilco.

FOTO Iohannis, alături de baronul Brukenthal și savantul Hermann Oberth, într-o carte pentru copii CITEȘTE ȘI FOTO Iohannis, alături de baronul Brukenthal și savantul Hermann Oberth, într-o carte pentru copii

Too Hot to Handle: Season 4 – episoadele 1-5
Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4
Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

8 decembrie 2022
In Broad Daylight: The Narvarte Case
Titlu localizat: Ziua în amiaza mare: Cazul Navarte
Acest documentar scoate la iveală dovezi de corupție în ancheta privind uciderea a cinci persoane în cartierul Narvarte din Ciudad de Mexico în 2015.

Lookism
Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.

The Elephant Whisperers
Titlu localizat: Familia elefantului Raghu
Bomman și Bellie, un cuplu din sudul Indiei, își dedică viețile unui elefant orfan pe nume Raghu și întemeiază astfel o familie neasemuită.

9 decembrie 2022
CAT
Trăind în anonimat, un fost informator al poliției e chemat să se infiltreze într-un imperiu al drogurilor, dar descoperă o legătură periculoasă cu trecutul său sumbru.

Dragon Age: Absolution
Într-o luptă cu miză mare, un grup de magi și hoți rebeli înfruntă o forță sinistră care este în posesia unui artefact periculos.

Dream Home Makeover: Season 4
Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 4
Visul continuă! De la camera cu perete de escaladă la renovarea unei rulote de lux, Shea și Syd continuă să livreze spații ireale pentru familii reale.

How to Ruin Christmas: The Baby Shower
Titlu localizat: Cum să distrugi Crăciunul: Petrecerea pentru bebeluș
După două Crăciunuri haotice, oare vor reuși familiile Sello și Twala să-și lase neînțelegerile deoparte și să întâmpine primul copil al lui Beauty și Sbu?

Money Heist: Korea – Joint Economic Area Part 2
Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului.

Actorul Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în seria Star Wars, spune că a trimis cel puțin 500 de drone pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva „Imperiului Răului” CITEȘTE ȘI Actorul Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în seria Star Wars, spune că a trimis cel puțin 500 de drone pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva „Imperiului Răului”

13 decembrie 2022
Behind Every Star
Titlu localizat: În umbra celebrităților
Personalitățile dificile și politicile de birou le dau bătăi de cap agenților de la o firmă de impresariat, care se străduiesc să-și pună în valoare clienții celebri.

Gudetama: An Eggcellent Adventure
Titlu localizat: Gudetama: O-o, ce mai aventură!
Gudetama, oul cel leneș, pleacă fără chef în aventura vieții lui alături de Shakipiyo, un puișor proaspăt ieșit din ou, care e hotărât să-și găsească mama.

Last Chance U: Basketball: Season 2
Titlu localizat: Last Chance U: Baschet: Sezonul 2
Husky începe un nou sezon la colegiul East Los Angeles, iar antrenorul Mosley primește o mulțime de talente noi, jucători care vor progresa cu dragoste și disciplină.

Single’s Inferno: Season 2
Titlu localizat: Iadul celor singuri: Sezonul 2
O nouă serie de celibatari își caută iubirea pe o insulă îndepărtată. Își vor găsi ei perechea și vor evada către o destinație de lux?

Tom Papa: What A Day!
Titlu localizat: Tom Papa: Ce zi!
Tom povestește despre viața intimă de după divorț, mopsul lui cu probleme și despre motivele pentru care bărbații sunt vinovați de cele mai multe neplăceri apărute.

LISTA Digi reorganizează grila de programe TV. Noile poziții ale canalelor Grupului Clever. Veți găsi PROFIT NEWS TV pe poziția 65 CITEȘTE ȘI LISTA Digi reorganizează grila de programe TV. Noile poziții ale canalelor Grupului Clever. Veți găsi PROFIT NEWS TV pe poziția 65

14 decembrie 2022
Don’t Pick Up The Phone
Titlu localizat: Nu răspunde la telefon
Acest serial documentar investighează o serie de apeluri false, care au convins mai mulți manageri să-i verifice fizic pe angajații unor fast-fooduri din SUA.

Glitter
Titlu localizat: Sclipici
În Polonia anului 1976, la Sopot, trei femei hotărâte se confruntă cu schimbările sociale și politice, pe fondul căutării independenței, autonomiei financiare și iubirii.

I Believe in Santa
Titlu localizat: Cred în Moș Crăciun
După cinci luni de fericire alături de Tom, Lisa descoperă îngrozită că e obsedat de cea mai agasantă sărbătoare din an. O fi timpul să dea Crăciunului încă o șansă?

Kangaroo Valley
În Australia, un pui de cangur pe nume Mala se confruntă cu foametea, înghețul și o haită de dingo înfometați, încercând să supraviețuiască primului său an.

Too Hot to Handle: Season 4 – episoadele 6-10
Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 4
Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.

15 decembrie 2022
Sonic Prime
După ce lupta explozivă împotriva doctorului Eggman distruge universul, Sonic aleargă prin dimensiuni paralele ca să-și reîntâlnească prietenii și să salveze lumea.

The Big 4
Titlu localizat: Cei 4 duri
Renumitul regizor indonezian Timo Tjahjanto revine cu o nouă comedie de acțiune.

Violet Evergarden: Recollections
Titlu localizat: Violet Evergarden: Amintiri
Un fost copil-soldat traumatizat emoțional devine redactor de scrisori în această recapitulare condensată a unui serial premiat, emoționant și superb animat.

Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery
Titlu localizat: Cine l-a omorât pe Moșu’? Un mister marca Murderville
Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație.

VIDEO Elon Musk a intrat pe nișa parfumurilor, susținând că a vândut 10.000 de sticle, cu un total de un milion de dolari, în doar câteva ore CITEȘTE ȘI VIDEO Elon Musk a intrat pe nișa parfumurilor, susținând că a vândut 10.000 de sticle, cu un total de un milion de dolari, în doar câteva ore

16 decembrie 2022
A Storm for Christmas
Titlu localizat: O furtună de Crăciun
Destinele se întrepătrund când vremea rea îi ține pe călători și angajați captivi pe un aeroport, forțându-i să-și petreacă ultimele ore înaintea Crăciunului împreună.

BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths
Titlu localizat: BARDO, falsa cronică a câtorva adevăruri
Un jurnalist și documentarist apreciat face o călătorie onirică introspectivă ca să se împace cu trecutul și prezentul, dar și cu originea sa mexicană.

Cook at all Costs
Titlu localizat: La gătit cu orice preț
În acest concurs culinar, bucătari amatori pariază pe ingrediente pentru a impresiona vedetele din juriu cu preparatele create și pentru a câștiga banii rămași în bancă.

Dance Monsters
Titlu localizat: Monștrii dansului
Dansatorii amatori, deghizați în avataruri CGI, își prezintă cele mai bune mișcări, sperând să câștige 250.000 de dolari și o a doua șansă de a-și împlini visele.

Far From Home
Titlu localizat: Destul de departe
Ishaya primește o bursă la o școală exclusivistă și pătrunde în elita foarte restrânsă a societății nigeriene, dar un secret amenință să spulbere totul. Și nu numai.

Paradise PD: Part 4
Titlu localizat: Paradise Police: Partea 4
Fără o poliție funcțională, orașul este amenințat de miliardari intriganți, artiști răzbunători, AI trădătoare și altele.

Private Lesson
Titlu localizat: Lecție privată
Dându-se drept meditator particular, Azra îi antrenează în secret pe studenți pentru a-și atinge obiectivele în viață și în dragoste, dar nu fără a întâmpina obstacole.

Summer Job
Titlu localizat: Job de vară
Zece concurenți din generația Z pleacă într-o vacanță de vis. Însă, pentru șansa de a locui într-o vilă de lux și a câștiga 100.000 EUR, trebuie să lucreze cu adevărat.

The Recruit
Titlu localizat: Recrutul: Șantaj
Un jurist începător de la CIA se trezește prins în lumea periculoasă a spionajului internațional când o fostă informatoare amenință să facă publice secretele agenției.

The Volcano: Rescue from Whakaari
Titlu localizat: Vulcanul: Salvarea din Whakaari
Acest documentar captivant despre erupția vulcanică fatală din Noua Zeelandă din 2019 conține relatări ale supraviețuitorilor și salvatorilor și imagini detaliate.

20 decembrie 2022
A Not So Merry Christmas
Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit
Blestemat de o zână, ursuzul Chuy se trezește și descoperă că a trăit un an întreg, dar este condamnat să își amintească doar ziua de Crăciun. În fiecare an. Pe viață.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1
Titlu localizat: The Seven Deadly Sins: Ura din Edinburgh – Partea 1
Când forțe sinistre amenință pacea în Brittania, un prinț pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-i salva pe cei dragi și a-și descoperi adevăratele puteri.

21 decembrie 2022
Disconnect: The Wedding Planner
Titlu localizat: De la prietenie la dragoste: Nunta
După ce cade pradă unei escrocherii, un bărbat disperat încearcă să planifice contracronometru o nuntă într-o destinație luxoasă pentru un investitor important.

ANUNȚ FOTO Când, unde și la ce preț va fi lansat Netflix cu reclame CITEȘTE ȘI ANUNȚ FOTO Când, unde și la ce preț va fi lansat Netflix cu reclame

Emily in Paris: Season 3
Titlu localizat: Emily în Paris: Sezonul 3
La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta.

I AM A KILLER: Season 4
Titlu localizat: SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 4
Fapte premeditate, accidente tragice sau autoapărare? Criminalii își rememorează faptele cumplite care le-au adus închisoarea pe viață.

22 decembrie 2022
Alice in Borderland: Season 2
Titlu localizat: Alice in Borderland: Sezonul 2
Jocurile sunt mai înverșunate, această lume este mai sălbatică și mai crudă. Va reuși Arisu să revină oare în lumea reală? Și va merita oare tot ce a pierdut?

Mathieu Dufour at Bell Centre
Un nou program special de comedie marca Mathieu Dufour.

23 decembrie 2022
Piñata Masters!
Care dintre cele șapte echipe concurente vor fi Eroii Piñata? Piñatele lor trebuie să fie colorate și inedite și să impresioneze juriul exigent compus din copii!

25 decembrie 2022
Daughter From Another Mother: Season 3
Titlu localizat: Doar două mame ai: Sezonul 3
Ana și Mariana au parte de un proces și de o nouă afacere în timp ce încearcă să păstreze aparențele. Dar când adevăratele sentimente ies la iveală, izbucnește haosul.

Roald Dahl’s Matilda The Musical
Titlu localizat: Roald Dahl – Matilda: Musicalul
O fetiță extraordinară, cu o minte ascuțită și o imaginație debordantă, ia atitudine pentru a-și schimba povestea, iar rezultatele sunt spectaculoase. Iat-o pe Matilda!

Time Hustler
Titlu localizat: Banditul din viitor
După ce încasează o lovitură la cap, un bărbat se trezește în 1927 și decide să se folosească de numele unui bandit faimos căruia-i seamănă leit.

Vir Das: Landing
Titlu localizat: Vir Das: Aterizare
Aflat la al patrulea program special de stand-up de pe Netflix, Vir Das povestește despre copilăria lui în India, despre pericolele lipsei de cenzură și despre adaptare.

26 decembrie 2022
Treason
Titlu localizat: Umbra trădării
Viitorul promițător al unui agent MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență.

Polițiștii români vor fi actori într-un serial de televiziune CITEȘTE ȘI Polițiștii români vor fi actori într-un serial de televiziune

27 decembrie 2022
Chelsea Handler: Revolution
Titlu localizat: Chelsea Handler: Revoluție
Chelsea Handler vorbește despre alegerile ei în viață, câinii de salvare scandalagii, frustrările amoroase și motivele pentru care societatea datorează scuze femeilor.

28 decembrie 2022
7 Women and a Murder
Titlu localizat: Șapte femei și o crimă
Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei.

A Night at the Kindergarten
Titlu localizat: O noapte la grădiniță
Un tânăr apare pe neașteptate la repetiția unei piese a elevilor pentru a împiedica un grup de profesori și părinți excentrici să-l exmatriculeze pe fiul prietenei lui.

Love Is Blind: Brazil: Season 2
Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Brazilia: Sezonul 2
Începe un nou sezon brazilian pentru cei pentru care contează iubirea adevărată, nu doar lookul. Pregătește-te de mai multă iubire și mai multe drame decât până acum!

Stuck with You
Titlu localizat: Blocați împreună
În drum spre o petrecere de Revelion, doi străini se trezesc blocați împreună într-un lift și între ei se creează legături neașteptate.

The Circle: Season 5
Titlu localizat: The Circle: Statele Unite: Sezonul 5
Opt jucători noi își creează profiluri pentru a mirosi șarlatanii, a forma prietenii și a profita la maximum de noile ocazii din a cincea călătorie în jurul Cercului.

29 decembrie 2022
Brown and Friends
Titlu localizat: Brown și prietenii
Un grup de prieteni mari amatori de distracție se întâlnesc într-o cafenea primitoare de cartier și au parte de tot felul de aventuri.

Rise of Empires: Ottoman: Season 2
Titlu localizat: Ascensiunea imperiilor: Otomanii: Sezonul 2
După cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul.

Actrița Julia Sandstrom a confirmat că se află în România, pentru petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran CITEȘTE ȘI Actrița Julia Sandstrom a confirmat că se află în România, pentru petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran

30 decembrie 2022
Alpha Males
Titlu localizat: Masculi alfa
Pedro, Luis, Raúl și Santi sunt patru prieteni care se simt puțin pierduți în noua lume a femeilor emancipate, fiecare încercând să se adapteze în felul lui haotic.

Chicago Party Aunt: Part 2
Titlu localizat: Chicago Party Aunt: Partea 2
Mătușa cheflie Diane din Chicago e o buclucașă legendară cu un talent aparte la fuga de maturitate și cu o slăbiciune pentru nepotul ei care-și caută direcția în viață.

La Reina del Sur: Season 3
Titlu localizat: Regina Sudului: Sezonul 3
După zece ani, Teresa evadează din închisoare ajutată de Epifanio, care o vrea într-o misiune în Bolivia. Acum adolescentă îndrăgostită, Sofía are și ea nevoie de Teresa.

Secrets of Summer: Season 2
Titlu localizat: Secretele verii: Sezonul 2
Steffi, Luz, familia și prietenii lor se zbat pentru viitorul Cielo Grande, după ce stațiunea este preluată de proprietari noi cu ajutorul unei stratageme.

White Noise
Titlu localizat: Zgomotul alb
O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță.

31 decembrie 2022
Best of Stand Up 2022

În curând
God’s Crooked Lines
Titlu localizat: Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu
O detectivă care pretinde că suferă de paranoia se internează într-un spital de psihiatrie pentru a investiga încă un deces misterios al unui pacient.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy
Titlu localizat: Următorul meu invitat – Cu David Letterman și Volodymyr Zelenskyy
David Letterman călătorește la Kiev, în Ucraina pentru a-i lua un interviu președintelui Volodimir Zelenski.

Fortis, care a preluat studioul românesc Metagame, caută zeci de programatori și specialiști în jocuri video în România CITEȘTE ȘI Fortis, care a preluat studioul românesc Metagame, caută zeci de programatori și specialiști în jocuri video în România

Titluri licențiate

1 decembrie 2022
10 Cloverfield Lane

Æon Flux

Airplane!

Archer: Sezonul 13

Arthur Christmas

Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase

Coming to America

Effie Gray

Evolution

Eye See You

G.I. Joe: Retaliation

Good Will Hunting

Hannibal

LEGO Friends: Holiday Special

Monster High: Haunted

Neidentificat

Once Upon a Time in the West

Public Enemies

Pulp Fiction

Shooter

Sleepy Hollow

The Amityville Horror

The Blind Side

The Boy in the Striped Pajamas

The Boy Next Door

The Godfather

The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone

Activiștii de mediu, în război cu noi tablouri. Și-au lipit mâinile de două picturi de Goya, la Muzeul Prado din Madrid CITEȘTE ȘI Activiștii de mediu, în război cu noi tablouri. Și-au lipit mâinile de două picturi de Goya, la Muzeul Prado din Madrid

The Godfather: Part II

The Incredible Hulk

The Stanford Prison Experiment

The Witch

Zodiac

 

15 decembrie 2022
Beverly Hills Ninja

Peter Pan

Stand by Me

 

26 decembrie 2022
Irresistible

 

30 decembrie 2022
A Quiet Place Part II

31 decembrie 2022
300

Producții care părăsesc Netflix în decembrie

1 decembrie 2022
Abduction

Bad Grandpa .5

Battle: Los Angeles

Brahms: The Boy II

Destination Wedding

Doctor Zhivago

Donnie Brasco

Dragoste 2. America

Ghostbusters

House at the End of the Street

Lara – Aribelle si mana destinului

Marie Antoinette

National Lampoon’s Christmas Vacation

No Festival

Spider-Man: Into the Spider-Verse

The Equalizer 2

The Informer

The Karate Kid Part III

The Pelican Brief

The Smurfs

The Smurfs 2

There Will Be Blood

Wedding Crashers

Zola

6 decembrie 2022
Minecraft: Story Mode: Sezonul 1

9 decembrie 2022
RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular

10 decembrie 2022
Lara: Sezoanele 1-2

Se scumpește Disney+ CITEȘTE ȘI Se scumpește Disney+

12 decembrie 2022
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Snowpiercer

The Spy Next Door

13 decembrie 2022
Manhunt: Unabomber

The Hunt

15 decembrie 2022
Hacksaw Ridge

Merlin: Sezoanele 1-5

16 decembrie 2022
Crulic – Drumul spre dincolo

The Spectacular Spider-Man

20 decembrie 2022
After

21 decembrie 2022
Cardinalul

Fals tratat de mantuire a sufletului

Funeralii fericite

Poarta Alba

24 decembrie 2022
Book Club

28 decembrie 2022
The Expendables

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.Sursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri