22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

O nouă zonă din Bucureşti devine atractivă pentru investitorii imobiliari: SIF Banat-Crişana a finalizat tranzacţia cu terenul fabricii „Tutunul Românesc“. Această tranzacţie gestionată de echipa CITR este cea mai mare tranzacţie cu terenuri din Bucureşti din ultimii ani

Publicat peAceasta este a doua mare fostă platformă industrială vândută în ultimul an după ce în decembrie 2021 cei de la Speedwell anunţau achiziţia platformei Griro din Capitală.

SIF SPV TWO SA, parte a Grupului SIF Banat-Crişana, a devenit proprie­ta­rul terenului, potrivit CITR. Contestaţiile au fost respinse de Tribunalul Bucureşti şi contractul a fost semnat.

Tabogo Property, companie deţi­nută de investitorul canadian Michael Topolinski, a depus în data de 23 mai 2022 la Bucureşti o contestaţie împo­triva licitaţiei adjudecate de SIF Banat-Crişana cu o săptămână înainte pentru Fabrica de ţigări Belvedere, la suma de 33,59 milioane de euro.

Proprietatea aferentă fostei fabrici de industrializare a tutunului este loca­lizată în zona centru-vest a Capitalei, care cuprinde perimetrul Orhideea – Pasajul Basarab şi împrejurimile staţii­lor de metrou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica. Anterior, pro­prietatea s-a aflat în patrimoniul societăţii Interagro SA controlată de Ioan Neculaie, societate aflată în reorganizare.

 

Sursa: www.zf.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri