1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Patru morţi şi cinci răniţi după o explozie la magistrală de gaze Călimăneşti. Se lucra la Autostrada Moldova

Publicat pePatru oameni au murit, iar alți cinci au fost răniți. Aceștia erau muncitori care făceau lucrări la autostrada Moldovei, cu cinci utilaje. Răniții au ajuns la spital, conform ştirileprotv.ro.

10 oameni lucrau pe șantier în acel moment. Se pare că unul dintre ei a lovit magistrala de gaze cu un utilaj și atunci s-a produs explozia, urmată de incendiu. Un singur muncitor a scăpat teafăr.

Pompierii au stins incendiul izbucnit la magistrala de gaz de la Călimăneşti, în urma căruia au fost rănite cinci persoane, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„În continuare se intervine pentru răcirea utilajelor surprinse de incendiu”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Ştirea iniţială

Planul roşu de intervenţie a fost activat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01,30, în urma unei explozii la o magistrală de gaz de la Călimăneşti. Cinci persoane, angajaţi ai societăţii care execută lucrări la Autostrada Moldovei A7, au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială transport personal şi victime multiple, patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere de la SVSU Mărăşeşti, cinci ambulanţe SAJ Vrancea precum şi mai multe echipaje de jandarmi şi poliţie.Sursa: www.economica.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri