18.3 C
București
luni, 15 aprilie 2024

Platforma cu podea din sticlă securizată din Piatra Șoimului-Rarău, prima de acest fel din România, mai aproape de realizare

Publicat pe


Consiliul Județean Constanța a lansat în platforma de achiziții publice SEAP un anunț de consultare a pieței cu privire la estimarea contractului de proiectare și execuție lucrări la punctul de belvedere de tip skywalk în perimetru Piatra Șoimului-Rarău.

Ideea acestei platforme a fost avansată în 2015, însă de atunci planurile au stagnat. În vara anului trecut, subprefectul PSD Lucian Pătrașcu a propus construirea, unei platforme similare, cu podea de sticlă, în zona Belvedere de pe masivul Tâmpa din Brașov, potrivit Radio România Brașov FM.

Platformă de belvedere în Piatra Șoimului-Rarău

Amplasamentul pe care se va realiza investiția are o suprafață de 48 de mp și se află la altitudinea medie de 1530 de m, în apropierea Pietrelor Doamnei, a cabanei Rarău și a drumului județean DJ 175B.

„Punctul de belvedere va avea o structură metalică compusă dintr-o pasarelă metalică ce se sprijină pe punctele disponibile ale…Sursa: www.economica.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri