0.9 C
București
luni, 4 decembrie 2023

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit într-un accident / Arafat: Să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva

Publicat pePompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în 2020 a murit ieri într-un accident. Arafat: „Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm” 

 

 

Ieri s-a produs un accident într-un poligonul auto din localitatea Ulmi, unde, potrivit Poliţiei, un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Bărbatul de 50 de ani a murit, iar celălalt a primit îngrijiri medicale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie două persoane necesitau atenţia echipajelor medicale. Una dintre cele două persoane a intrat în stop cardio-respirator, au fost aplicate manevrele de resuscitare de către echipajele medicale, ulterior fiind declarată decedată de către medicul prezent”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Bărbatul decedat ar fi Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020.

„Ca să facem puţină lumină, să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecţie pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat. A accelerat şi a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a spus Raed Arafat în timpul conferinţei de presă de duminică, cu referire la moartea pompierului.

Sursa: www.zf.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri