4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru modernizarea liniei de tramvai 27

Publicat pe”Intră în reabilitare încă un lot de linie de tramvai din cele 11 pentru care am primit oferte. Am atribuit contractul pentru lotul 14, astfel că va fi modernizată linia 27 (acces Depou Titan, pe strada Nicolae Teclu). În total, până acum, au fost atribuite lucrările pentru 10 loturi, iar pentru cel de-al 11-lea suntem la finalul procesului de evaluare. Pentru celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, suntem în procedura de reluare a licitaţiei. Întregul proiect vizează modernizarea liniilor de tramvai din Capitală pe o lungime totală de 50 de km.”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu patru zile, PMB a atribuit alte trei contracte pentru modenrizarea șinelor de tramvai. Acestea sunt: Linia 3 – pe arterele Bulevardul Expoziţiei, Strada Aviator Popişteanu, Strada Puţul lui Crăciun, Strada Dornei şi Strada Clăbucet; Linia 16 – pe arterele Str. Paleologu, Str. Armand Călinescu, Str. Vasile Lascăr, Str. Lizeanu şi Intrarea Vagonului; Linia de tramvai de pe Bulevardul Timişoara, între Str. Valea Cascadelor şi terminal CET Vest.

Primele șase contracte din cele 11 pentru care au existat oferte au fost semnate în data de 8 septembrie. Primarul a anunțat atunci că vor intra în proces de modernizare: liniile tramvaielor 23 şi 27 de pe bulevardul Mărăşeşti, între Dimitrie Cantemir şi strada 11 Iunie, linia tramvaiului 36 de pe bulevardul Chişinău, liniile tramvaielor 36 şi 40 pe bulevardul Basarabia (de la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918 până la capăt terminal Republica), liniile 16 şi 36 pe bulevardul Pompeiu – Petricani – Lacul Tei – strada Reînvierii şi strada Turmelor, liniile 44, 45 Gheorghe Duca – strada Alexandru Ioan Cuza – Calea Griviţei – bulevardul Dinicu Golescu, liniile 14 şi 36 bulevardul Gării Obor – Ferdinand I – şoseaua Pantelimon – Baicului.

Citește și:Sursa: www.economica.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri