-0.1 C
București
miercuri, 1 februarie 2023

Producătorul apei minerale ZIZIN a demarat lucrările pentru o nouă fabrică, o investiţie de peste 5 mil. euro. Compania ţinteşte anul acesta o cifră de afaceri de circa 19 mil. euro. În 1998, Apemin ZIZIN a fost compania care a introdus pentru prima dată pe piaţa locală varianta de sticlă de plastic (PET) de 5 litri pentru apa minerală plată

Publicat peANTREPRENORI LOCALI.

Laura Lazăr, CEO Apemin ZIZIN: Şi în actuala fabrică am identificat şi implementat soluţii care să reducă folosirea energiei, pe cât posibil, măsuri ce vin în sprijinul cheltuielilor intens majorate în ultimul an şi care, din păcate, au dus la creşterea costurilor de producţie cu care ne confruntăm şi pentru care încercăm să identificăm variante sustenabile, astfel încât să nu le transmitem în totalitate către consumatori.

♦ Apemin ZIZIN este unul dintre cei mai mari producători de apă minerală naturală, având o fabrică în judeţul Braşov.

Producătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN, deţinut de familia Lazăr, va deschide anul viitor o nouă fabrică după o investiţie de peste 5 milioane de euro.

„După mai bine de 50 ani de îmbuteliere pe ac­tualul ampla­sa­ment, apa minerală naturală ZIZIN va avea o nouă casă în 2023. Anul acesta, compania noastră a demarat lucrările unei noi fabrici, un proiect ambiţios ce va asigura producţia şi va menţine fluxul logistic şi administrativ la standarde înalte de performanţă“, a spus pentru ZF Laura Lazăr, CEO al companiei.

Noul amplasament de îmbuteliere şi depozitare a apei minerale naturale ZIZIN are prevăzute dotări din sfera creşterii eficienţei energetice – sisteme fotovoltaice, echipament cu consum optim prevăzut cu contorizare inteligentă, recuperare de energie reziduală.

Sursa: www.zf.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri