4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Revolut face angajări. Oferta cu care îi atrage pe români să vină în companie

Publicat pe


Revolut vrea să facă angajări în România. Compania promite salarii atractive și muncă remote.  Pentru participanții la evenimentul de la Cluj-Napoca, sunt disponibile peste 60 poziții, atât în echipele tehnice, cât și în alte funcțiuni (financiar, credit, operațiuni, customer support, antifraudă, marketing & comunicare, recrutare).

Anunțul a fost făcut de companie. Aceasta are deja 120 de angajați în țara noastră.

În premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la București primul eveniment RevDev. Acesta este dedicat exclusiv pentru specialiștii în IT și pentru pasionații de tehnologie. Evenimente asemănătoare au mai avut loc în Cracovia (2022), Barcelona (2022), Porto (2023) și Madrid (2023), anunță un comunicat al companiei.

Revolut detaliază care sunt posturile vizate

Posturile vacante propuse profesioniștilor români sunt în principal în regimul de lucru de la distanță. Angajații au oportunitatea de a lucra pentru proiecte globale, în echipe multinaționale. Ei urmează să dezvolte viitoarele produse și caracteristici Revolut, scrie economica.net

Compania și-a dublat forța de muncă în 2022 la peste 6.000 și intenționează să ocupe alte 1.000 de posturi în 2023, ajungând la peste 7.000 de angajați, până la sfârșitul anului.

Creditul ipotecar, dezvoltat în viitor și la Revolut

Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar. Figurează mai multe posturi disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România. Este vorba de manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate. Sunt vizați și ingineri software, manageri de produse tehnice etc.

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienți în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creștere și inovație într-un mediu global”, a spus Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

Profesioniști de top în România

Ea a arătat că se caută profesioniști de top.

„Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse și funcții de suport în diferite domenii și așteptăm ca noi profesioniști competenți și experimentați să ni se alăture”, a comentat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Primul pas este angajarea unor specialişti.

Ei vor ocupa posturi precum manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice. Posturile sunt disponibile şi pentru profesioniştii din România.Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri