23.4 C
București
marți, 21 mai 2024

Saga taximetriști vs Uber și Bolt continuă. Taximetriștii ies la protest în fața Guvernului, dar și în Piața Constituției

Publicat pe


Taximetriștii ies din nou în stradă să își spună nemulțumirile față Uber și Bolt, companiile de ridesharing și principalii competitori ai acestora. Protestatarii se vor aduna simultan în Piața Constituției, dar și în Piața Victoriei.

Taximetriștii vor protesta miercuri, 7 februarie, în intervalul orar 09:00-14:00, în Piața Constituției și în Piața Victoriei, potrivit unui comunicat de la Jandarmeria Capitalei, preluat de Agerpres.

Pe unul dintre grupurile de taximetriști din România, în mai multe postări sunt anunțate întâlniri ale taximetriștilor în locațiile stabilite pentru protest – Piața Constituției și Piața Victoriei. Protestele sunt organizate de Asociaţia Şoferilor de Taxi Bucureşti-Ilfov, în Piaţa Victoriei şi Piaţa Constituţiei. „Soluția e o reglementare în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită”, arată mesajul postat de un video, pe „Grupul Taximetriștilor România”.

Protest taximetriști:…Sursa: www.wall-street.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri