10.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024

Se fac angajări în SRI. Ce posturi sunt disponibile. „Nu vei purta pelerină, dar vei avea ocazia să realizezi lucruri mărețe!”

Publicat pe


Serviciul Român de Informații (SRI) face angajări masive, reprezentanții instituției publicând o listă lungă cu posturi vacante pentru recrutarea de personal atât civil cât și militar. 

„Nu vei purta pelerină, dar vei avea ocazia să realizezi lucruri mărețe. Poți face primul pas către o carieră în SRI aplicând pentru unul din locurile dedicate din instituțiile de învățământ civile și militare”, a transmis SRI. „Candidații interesați să ocupe un post de ofițer operativ sau ofițer analist, trebuie să îndeplinească condițiile de încadrare în Serviciul Român de Informații (stabilite prin Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare și normele interne) și să promoveze toate etapele specifice de selecție. Candidații care promovează integral procesul de selecție și sunt declarați admiși în urma examenului/concursului de admitere vor urma cursurile de licență, masterat profesional sau postuniversitare de…Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri