28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

ULTIMA ORĂ Zonă izolată în sectorul 3, în urma unei scurgeri de gaze la o stație GPL

Publicat pe


Autoritățile anunță că au decis, sâmbătă seară, izolarea unei zone de pe bulevardul Energeticienilor din Sectorul 3 al municipiului București, după ce au fost semnalate scurgeri de gaze la o stație de gaz petrolier lichefiat, scrie News.ro. La ora transmiterii acestei știri, în zonă nu mai există pericol. Prefectul municipiului București anunță că stația era închisă în urma unui control făcut în urmă cu trei zile.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov anunță, sâmbătă seară, că pompierii intervin pe bulevardul Energeticienilor din sectorul 3 al Capitalei, unde au fost semnalate scăpări de gaze la un robinet alunei stații GPL.

CITEȘTE ȘI Călătorii gratuite sau cu reducere pe CFR, doar pentru elevi începând cu 3 septembrie

”Se acționează pentru evacuarea populației pe o rază de 100 de metri pentru siguranța acesteia până la remedierea situației. Acționăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin cinci autospeciale de stingere”, au transmis reprezentanții ISU București-Ilfov.

Peste robinetul inițial a fost montat un robinet de siguranță iar la ora transmiterii acestei știri nu se mai simte miros de gaze. În plus, zona a fost izolată. Măsurătorile făcute arată că nu mai sunt scăpări de gaze.

Record în Anglia: Cluburile din Premier League au cheltuit peste 2,3 miliarde lire sterline pentru transferuri în această vară CITEȘTE ȘI Record în Anglia: Cluburile din Premier League au cheltuit peste 2,3 miliarde lire sterline pentru transferuri în această vară

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat într-o intervenție la Digi 24 că stația în care au existat scurgeri de gaze de la o supapă de supraplin era închisă, după ce, în urmă cu trei zile, ISCIR a constatat că amplasamentul actual nu mai respectă amplasamentul inițial pentru care au fost emise avize.

”Scurgerile sunt de la supapă de supraplin, stația nu funcționa în ultimele trei zile, iar în acest moment important de spus este că scurgerea a fost oprită și nu s-au evacuat persoane din locuințe, s-a izolat doar perimetrul”, a precizat prefectul Capitalei.Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri