28.8 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

VIDEO Casa de vacanță din Delta Dunării a fostului ministru Miron Mitrea, incendiată de un fost angajat

Publicat pe


Un bărbat în vârstă de 45 de ani este suspectat că a incendiat casa de vacanță din localitatea tulceană Crișan, care a fost distrusă de foc, în urma unor conflicte mai vechi cu proprietarul, pentru care lucra. Imobilul i-ar aparține fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a anunțat că polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuință din localitatea Crișan, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI GRAFICE Băncile au ieftinit creditarea și stabilizează plățile la depozite. Dobânda la ipotecare scade simțitor și ajunge la cel mai mic nivel din acest an

“În baza sesizării, polițiștii Postului de Poliție Crișan s-au deplasat la locația indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din județul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfășurării de activități administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit unor surse locale, casa de vacanță i-ar aparține fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, marți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanță din localitatea Crișan.

“Către locul intervenției s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare”, a transmis ISU Tulcea.

PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Cătălin Anghel, fondator cautcurier.ro: Targetul este să luăm cât mai mult din această piață disponibilă. De la 1 octombrie intrăm în noi orașe CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Cătălin Anghel, fondator cautcurier.ro: Targetul este să luăm cât mai mult din această piață disponibilă. De la 1 octombrie intrăm în noi orașe

Flăcările s-au extins cu repeziciunea deoarece casa era acoperită cu stuf, îngreunând intervenția pompierilor. Focul a fost stins după patru ore, iar în urma incendiului au ars șapte camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

“Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat ISU Tulcea.

VIDEO Ziua de Constanța

Sursa video: Ziua de ConstantaSursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri