20 C
București
joi, 1 iunie 2023

VIDEO O tornadă devastatoare a lovit cel mai mare oraș din Arkansas în timp ce Biden vizita statul vecin

Publicat pe


O tornadă violentă a produs pagube importante la Little Rock, cel mai mare oraș din statul american Arkansas, în timp ce președintele Joe Biden vizita statul sudic vecin, Mississippi, care la rândul său a fost lovit săptămâna trecută de o tornadă ucigașă, care a provocat moartea a 26 de oameni, relatează AFP și Reuters.

„Sunt pagube extinse în centrul statului Arkansas”, a declarat pe Twitter guvernatoarea Sarah Huckabee Sanders, anunțând că a declarat stare de urgență.

CITEȘTE ȘI FOTO Hidroelectrica a emis facturile pe luna august 2022. Adresă de e-mail specială

„Mă rog pentru cei care au fost și rămân în calea acestei furtuni”, a adăugat aceasta, arată news.ro.

Primarul din Little Rock, Frank Scott, a anunțat într-un tweet că a cerut guvernatoarei ajutorul Gărzii Naționale după o „tornadă devastatoare”. Forța uriașă a fenomenului a smuls copaci, acoperișuri și pereți ai multor clădiri și a răsturnat vehicule.

VIDEO ANUNȚ De azi, aplicația Google Maps arată unde se află mijloacele STB, în timp real CITEȘTE ȘI VIDEO ANUNȚ De azi, aplicația Google Maps arată unde se află mijloacele STB, în timp real

Imagini aeriene postate de The Weather Channel au arătat o zonă puternic avariată a orașului, care se întinde pe mai multe străzi, cu numeroase case cărora le lipsesc acoperișurile și pereții, unele dintre ele prăbușite, și cu vehicule răsturnate care împânzesc străzile.

Sursa: www.profit.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri