9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

VIDEO Trump s-a întors pe Twitter și YouTube. Ce a publicat

Publicat pe


Fostul președinte american Donald Trump, care candidează pentru al doilea mandat în 2024, a publicat vineri pe Facebook și YouTube pentru prima dată de când a fost expulzat în urmă asaltului asupra Capitoliului de la Washington, din ianuarie 2021.

„M-am întors!”, a scris omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI Bitcoin – la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni, pe fondul revenirii apetitului la risc

„Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați, a fost complicat”, a spus el într-un scurt videoclip al CNN care însoțește mesajul său, posibil realizat în noaptea alegerii sale în 2016, relatează Agerpres.

Donald Trump are 34 de milioane de abonați pe Facebook și peste 2,6 milioane pe YouTube.

Vineri mai devreme, platforma de streaming video YouTube a anunțat că pune capăt suspendării. Meta, compania-mamă a Facebook și Instagram, a făcut un anunț similar la sfârșitul lui ianuarie.

„Începând de astăzi, canalul +Donald J. Trump+ nu mai este supus restricțiilor”, a scris YouTube pe Twitter.

FOTO Parfumeriile din marile centre comerciale, controlate de ANCP..O substanță interzisă a fost găsită: Pentru unii, profitul face să pălească legea. Miroase totul a mucegai! CITEȘTE ȘI FOTO Parfumeriile din marile centre comerciale, controlate de ANCP..O substanță interzisă a fost găsită: Pentru unii, profitul face să pălească legea. Miroase totul a mucegai!

Republicanul în vârstă de 76 de ani a fost interzis de pe principalele rețele sociale principale în ianuarie 2021, în timp ce era încă în funcție, pentru că și-a încurajat partizanii în cursul atacului asupra Congresului la Washington.

Pentru a-și justifica decizia, YouTube a spus vineri că a evaluat „riscul de violențe”, ținând cont în același timp de importanța, pentru alegători, de a-i auzi „în mod egal pe marii candidații naționali”.

Pe lângă YouTube, Facebook și Instagram, Donald Trump a fost readmis în noiembrie pe Twitter de noul patron, Elon Musk. Până în prezent, a comunicat în principal prin intermediul propriei platforme, Truth Social.

Vineri seară, nu postase nimic pe Instagram sau Twitter, fosta sa platformă preferată unde are nu mai puțin de 87,4 milioane de abonați și pe care o folosea cu aviditate înainte de suspendare.Sursa: www.profit.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri