9.3 C
București
luni, 27 martie 2023

ZF Capital Markets Summit 2023. Daniel Ilinca, Softbinator Technologies: Credem că piaţa din România este în continuare foarte fragmentată şi încercăm să atragem cât mai mulţi parteneri alături de noi prin M&A

Publicat peCompania de software Softbinator Technologies are în plan consolidarea pe piaţa de IT din România şi noi tranzacţii de tip M&A, după cum a explicat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies, în cadrul conferinţei ZF Capital Markets Summit 2023.

„Momentan nu avem planuri de transfer pe piaţa principală, sigur nu anul acesta. Noi credem că sunt nişte oportunităţi clare în piaţa de IT şi în continuare este o piaţă foarte fragmentată şi încercăm să atragem cât mai mulţi parteneri alături de noi prin M&A şi să consolidăm această piaţă. Acesta este focusul în momentul acesta, dincolo de creşterea organică şi investiţii înspre a vinde cât mai mult în state, în special SUA, acolo e piaţa noastră principală”.

Piaţa principală pe care se concentrează compania este piaţa din SUA, unde activează atât pe coasta de est, cât şi pe coasta de vest.

„Anul trecut am deschis un birou în Silicon Valley, vindem şi pe coasta de est şi pe coasta de vest şi ne gândim şi la un alt birou astfel încât să putem servi cât mai bine clienţii de pe cele două coaste şi să avem conexiuni uşoare spre centrul SUA”.

Sursa: www.zf.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri