5.7 C
București
vineri, 25 noiembrie 2022

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)

Publicat peAlina Bădic și invitații ei, Eugen Mirtz și Eugen Bargaouanu, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre pedepsele karmice.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022

“Ce sunt pedepsele karmice? Când Și cum se aplica acestea? Cum putem povesti momentul in care apare corectura astrală? Suntem sau nu conștienți ce putem declanșa atunci când greșim?   Exista o corelație logica intre acestea? Cum putem antrena anumite dispense divine”, a precizat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Care este scopul unei pedepse karmice

Eugen Mirtz a explicat care este scopul unei pedepse karmice imediate:

„Toate pedepsele sunt karmice. Tot ceea ce trăim și tot ceea ce experimentăm, faptul că mai avem o respirație în plus și că mai trăim încă o secundă este un fapt karmic pentru că în momentul când karma noastră de a viețui pe acest pământ s-a terminat în momentul acela ființa umană moare, sufletul trece într-o altă dimensiune.

Ceea ce face karma mai spectaculoasă uneori și Dumnezeu dă lecții extraordinare este atunci când karma este imediată.

De obicei karma nu este imediată și asta permite ființei umane să greșească, să se afunde în greșeală, să creadă că pot păcăli. Dumnezeu când iubește pe cineva, lecția karmică este mai rapidă, este imediată.  Pedeapsa karmică imediată ni se adresează nouă, alteori o anumită persoană este pedepsită karmic pentru ca o altă persoană, văzând exemplul ei  să învețe ceva”.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri