3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre profețiile Sfinților Părinți: Care sunt semnele care ne vorbesc despre momentele critice și delicate pe care le trăim (VIDEO)

Publicat peAlina Bădic și invitații ei, Ingrid Baciu și Sorin Dinea, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre profețiile Sfinților Părinți.

„Profeții pentru România ale Sfinților Părinți, Părintele Arsenie Boca, Părintele Iustin Pârvu, Părintele Ilie Cleopa. Semne care ne vorbesc despre momentele critice și delicate pe care le trăim. Vin vremuri grele pentru că s-a împuținat credința? Mai avem grijă de sufletele noastre, așa cum se cade, cum gestionăm ce este duhovnicesc în om, ce se întâmplă cu firea noastră? Chiar dacă nimeni nu știe ce se va întâmpla în vremurile de pe urmă știm în sufletul nostru că avem multe provocări”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Ediție specială „360 de grade”, despre profețiile Sfinților Părinți

Ingrid Baciu a explicat cum Părintele Iustin Pârvu și Părintele Cleopa au spus că vor exista numeroase semne care vor indica marile momente de cumpănă:

„El amintea chiar în anii de dinaintea plecării din această lume și insista și repeta. Era tare mâhnit spunând că acest neam este stăpânit de un duh al îndărătniciei. Vor fi multe semne și voi privegheați, vor fi multe semne atunci, nu mai sunt mulți ani, le spunea măicuțelor care stăteau în jur. Vor fi semne peste tot și va fi în vremea copilăriei mele, multe bat la ușă. Și atunci când a venit războiul și au intrat soldații, spunea despre vremea copilăriei, peste oameni în case, în cârciumi, peste tot….stăteau liniștiți, nu făceau nimic, deși și atunci au fost multe semne. Din păcate, măi copii, spunea părintele Iustin Pârvu, acest neam este stăpânit de un duh al îndărătniciei. Va fi totul în fața ochilor lor și se vor comporta ca și când aceste lucruri nu există.

Părintele Cleopa atrage atenția asupra faptului că repetă și întărește cuvintele Domnului Iisus Histos. Sunt vremurile de pe urmă, apariția Hristoșilor mincinoși care vor fi foarte mulți. El chiar îi certa pe mirenii care se duceau la el să povestească ce au văzut. Îi certa, îi mustra și le spunea: dacă voi de acum credeți în vedenii atunci când va fi sfârșitul vremurilor veți trăi aceste lucruri și atunci diavolii vă vor minți. Atunci ce veți face?”, a spus Ingrid Baciu.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri