19.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)

Publicat peAlina Bădic și invitații ei, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre conexiunile cu astralul prin intermediul viselor.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie. Marcaje karmice pentru Gemeni mai ales în plan financiar. Trebuie să fie vigilenți (VIDEO)

Visele, experiențe astrale directe

„Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe, adică noi o treime din viață, aproximativ, mai mult sau mai puțin, ne-o petrecem în astral. Singura problemă cu visele e interpretarea, pentru că noi avem o memorie astrală, care e perfectă, deci când suntem în astral, ne aducem aminte totul, posibil chiar aspecte din viețile anterioare, dar când ne întoarcem în corpul fizic, există un fel de barieră sau un fel de cenzură a mentalului conștient, care nu ne permite să ne aducem aminte din experiențele astrale din timpul visului decât anumite aspecte, iar altele apar codificat.

De asta, în interpretarea viselor există un fel de legendă, adică un fel de echivalență: cutare experiență reală cu ce simbol din vis corespunde. Dacă noi acordăm atenție viselor, vedem că toată noaptea visăm și toată lumea visează. Nu e adevărat că sunt oameni care nu visează”, a spus Eugen Mîrtz.

La rândul său, Ingrid Baciu s-a referit la conexiunile cu lumile astrale prin intermediul rugăciunii sincere, oneste și din tot sufletul:Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri