20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

edukiwi duce școala la un alt nivel prin dezvoltarea unei aplicații interactive

Publicat pe”Școala trebuie să treacă la un alt nivel. La un nivel pe care copii îl iubesc, părinții îl pot accesa ușor, iar profesorii se dezvoltă.” Acesta este ideea programului eduKiwi School , creat de Doru Pelivan – CEO Hobby2Profit, Kiwi Agency. 

Dacă până în prezent, timp de 4 ani eduKiwi a ajutat cu preponderență adulții să se dezvolte, și să își transforme pasiunea într-o afacere profitabilă, iată că prin acest proiect, Doru Pelivan alături de cei mai buni profesori din România, vor să ducă educația la un alt nivel.

Programul se referă la atât la copii din clasele V-XII cât și la părinți și profesori și vizează toți acești 3 piloni care sunt implicați în educația unui copil. Indiferent că elevul face parte din mediul urban sau rural, șansele la educație de bună calitate ar trebui să fie egale. 

Studiu real asupra educației din România

În februarie 2021 eduKiwi a efectuat un studiu de fezabilitate pentru a putea depista cu exactitate care sunt nevoile  reale ale celor 3 ”puteri” care influiențează educația: părintele, profesorul și elevul. 

Un număr de 1.531 părinți, 541 de profesori și 467 au participat la acest studiu iar peste 80% dintre aceștia sunt din mediul urban. 

Pentru că printre răspunsurile pe care elevii le-au oferit în acest studiu, atunci când au fost întrebați ce ar vrea să știe și nu se studiază la școală a fost ”educația financiară, dezvoltare personală și educație sexuală”, programul edu Kiwi a luat în considerare toate aceste dorințe ale elevilor. 

În ceea ce privește nemulțumirea părinților este faptul că nu știu care este progresul al copilului lor și că aceștia sunt de cele mai multe anunțați sau chemați la școală  doar atunci când sunt probleme. 

Profesorii își doresc să vadă care este modalitatea de predare a  altori profesori dar și să devină din ce în ce mai buni în ceea ce faci. 

EduKiwi School – o platformă educațională complexă și interactivă

În urma acestui studiu, Programul eduKiwi School întrunește toate aceste nevoi și dorințe ale elevului, părintelui și profesorului și o face într-un mod foarte distractiv, mai precis printr-o aplicație performantă care se va folosi de cele mai moderne tehnologii. 

Cu ajutorul acestei aplicații comunicarea și relaționarea va fi îmbunătățită dar și interesul elevilor pentru studiu va crește, datorită faptului că aplicația va fi sub forma jocurilor video. 

În plus cei mai conștiincioși dintre aceștia vor primi inclusiv premii, dacă își fac temele sau participă la anumite concursuri  sau teste.

În platforma copii vor avea acces la întreaga materie care se predă în școală, într-un format nou, ușor de vionat, predată de către cei mai buni profesori din România și ei vor putea alege ce profesor își doresc să le predea o anumită materie. 

Orice profesor care predă într-o instituție de învățământ va putea avea acces la felul cum predau ceilalți profesori. 

Părinții vor primi rapoarte periodice despre cursurile copilului lor pe care le pot accesa direct în platformă, cât și sfaturi personalizate pentru a-și sprjini copilul în procesul educațional. 

Sunt așteptați peste 300.000 de elevi, profesori și părinți în program iar pentru aplicație eduKiwi investește peste 1 milion de euro. Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri