27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Eficiență și confort termic asigurate de centralele Logamax Plus de la Buderus

Publicat peOmenirea trece printr-o perioadă în care trebuie să prioritizeze eficienta energetică şi confortul termic, iar alegerea unei centrale termice potrivite poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește economiile de energie și calitatea vieții. În această idee, centralele Buderus sunt exemple optime, fiind dispozitive inovatoare care aduc împreună performanța de vârf și tehnologia de ultimă generație.

Marca Buderus, clădită pe o experienţă de peste 275 de ani, face parte din grupul Bosch Home Comfort, oferind tehnologie inovatoare de încălzire și climatizare. Acest lucru face că divizia Bosch Home Comfort să fie cel mai mare furnizor de produse de încălzire din Europa. Buderus combină know-how-ul dobândit în decenii de experiență în tehnologia de încălzire cu puterea de inovare a unei echipe pasionate. Brandul oferă soluții inovatoare care încălzesc, răcesc și ventilează numeroase clădiri în mod confortabil și fiabil.

Pentru că urmăreşte să aducă în atenţia clienţilor sai produse de calitate înalta,  magazinul online Technova propune prin oferta sa centralele Buderus de 24 kw, 35 kw, 42 kw etc., ca soluții real performante.

Modele de centrale Buderus care fac diferenţa în încălzirea locuinţei: Logamax Plus

Buderus Logamax Plus GB172i este o centrală termică murală în condensare potrivită atât pentru case, cât şi pentru apartamente. Acest model de centrală este disponibil în cinci mărimi de putere: 14, 24, 35 și 42 kW. Impresionează prin nivelurile ridicate de eficiență standard de până la 109 %. Iar Buderus a gândit și mai departe, de exemplu în ceea ce privește consumul de energie în modul standby: acesta este mai puțin de jumătate din cel al altor tipuri de centrale cu care se poate compara modelul.

Logamax plus GB172i economisește combustibil și energie electrică, dar nu face economie şi la capitolul performanțe. Cu un nivel de eficiență standard ridicat de până la 109%, acesta alimentează casele unifamiliale și semidecomandate cu încălzire și/sau apă caldă într-un mod imbatabil în ceea ce priveşte economia.

Un alt model de centrală Buderus, foarte performant şi acesta, este Logamax Plus GB162. Este vorba despre o centrală termică murală în condensare foarte performantă. Se pot monta în cascadă până la 8 unități. Arzătorul modulant își adaptează în mod constant performanța la cerințele reale, astfel încât se consumă doar energia necesară. Tehnologia eficientă de condensare ajută, de asemenea, să se poată controla costurile energetice. Logamax plus GB162 atinge performanțe foarte ridicate cu foarte puțină energie electrică, datorită eficienței sale standardizate de până la 110%.

Buderus livrează grupul de conectare preasamblat cu accesoriile necesare. La fața locului, instalarea este rapidă și perfect conectată. Toate componentele sunt accesibile din partea frontală a unității, ceea…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri