22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Egalul nimanui. Poli a avut victoria în mână, dar a ratat când era mai important

Publicat pe


Prim-divizionara de handbal masculin SCM Poli a întâlnit CSM București într-un meci contând pentru etapa a 23-a a campionatului. După 60 de minute de infarct tabela a consemnat egalitatea, 30-30, chiar dacă gazdele au avut trei goluri avans la pauză și puteau închide meciul pe final.

Poli avea nevoie de victorie pentru a scăpa de locurile de baraj, în timp ce un succes garanta CSM-ului atacarea locului 4, „european”, în următoarele runde. Oaspeții câștigaseră ultimele patru dueluri directe și porneau favoriți, însă alb-violeții s-au ridicat la înălțimea meciului, dar până la urmă au ratat victoria pe propria mână.

După un început extrem de echilibrat, în care egalul a fost cel mai prezent scor, gazdele s-au desprins până în pauză pe parchetul sălii Constantin Jude cu 16-13. Evoluția bună a amfitrionilor a continuat și diferența a ajuns la un maximum de patru lungimi, 19-15. Însă bucureștenii au înscris apoi cinci goluri la rând, preluând conducerea. S-a mers apoi din nou din egal în egal, dar Poli părea mai inspirată pe final. A Avut 27-25 și 30-29 în ultimul minut, dar o serie de ratări și greșeli din partea unor jucători cu experiență a făcut ca CSM să egaleze, formația oaspete având și șansa golului victoriei chiar dacă era în inferioritate. O înfrângere era oricum prea mult, dar nici remiza nu ajută pe nimeni.

Așadar, scor final 30-30, Poli rămâne pe 12 și va juca etapa viitoare într-un joc al supraviețuirii la Vaslui.

Marius Sadoveac a fost cel mai bun jucător de pe teren, din nou și a reușit să înscrie de 10 ori. De la gazde s-au mai remarcat Marjanovic si Szabo, cu 5, respectiv 4 goluri. De cealaltă parte, Ioannou și Botea au marcat câte 8 goluri de fiecare.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri