4.1 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022

El este omul care cere dezmembrarea și redenumirea Ucrainei. „Sarcina lor este să intimideze, să umilească și să terorizeze populația locală”

Publicat peVladimir Rogov, membru al autoritălor instaurate de ruși la Zaporoje, este acuzat de ucraineni că cere dezmembrarea și redenumirea Ucrainei.

„Colaboratorul Rogov a propus să redenumească Ucraina: «Ucraina ar trebui redenumită UGIL – statul ucrainean Ivano-Frankivsk și Lvov», a spus Zaporozhian. Potrivit acestuia, oamenii din Vestul Ucrainei sunt cei care acum ocupă poziții cheie în alte regiuni, sarcina lor este să intimideze, să umilească și să terorizeze populația locală”, potrivit stiripesurse.ro.

Același Vladimir Rogov a fost cel care a anunțat pe contul său de telegram naționalizare bunurilor ucrainene.

„Regiunea eliberată Zaporojie naţionalizează proprietăţile statului ucrainean. Decretul în chestiune a fost semnat de şeful administraţiei militaro-civile a regiunii. ”

Administraţia prorusă instalată de Moscova în teritoriile ocupate în regiunea Zaporojie, în sud-estul Ucrainei, a anunţat joi că va prelua controlul proprietăţilor aparţinând statului ucrainean, relatează AFP.

„Regiunea eliberată Zaporojie naţionalizează proprietăţile statului ucrainean. Decretul în chestiune a fost semnat de şeful administraţiei militaro-civile a regiunii”, a declarat pe Telegram unul dintre membrii săi, Vladimir Rogov.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri