20 C
București
joi, 1 iunie 2023

Electrocutat după ce a încercat să sară pe un vagon de tren: Băiatul de 16 ani din Iaşi a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe 80% din corp

Publicat peConform reprezentanţilor ISU Iaşi, incidentul a avut loc vineri seara, în zona pasarelei pietonale din Manta Roşie.

Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, a declarat că băiatul a suferit arsuri de gradul IV pe 80% din suprafaţa corporală, el fiind transportat la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi.

Băiatul ar fi încercat să sară de pe pasarelă pe un vagon de tren

„Copilul în vârstă de 16 ani era conştient, a suferit arsură prin electrocutare prin contact accidental cu un fir de înaltă tensiune şi cădere de la înălţime. Are arsuri de gradul IV pe o suprafaţă corporală 80%, este intubat oro-traheal şi ventilat mecanic. Am înţeles că ar fi vrut să sară de pe pasarela pietonală pe un vagon de tren, dar a atins un fir de înaltă tensiune. Martorii l-au găsit inconştient, cu hainele în flăcări. A fost preluat şi tratat iniţial de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. În acest moment este transportat la UPU de la Spitalul de Copii”, a declarat Diana Cimpoeşu. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri