17.9 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Elena Ionescu, mesaj emoționant pentru toate femeile. Ce sfat a oferit artista: „Să nu stea la cratiță”

Publicat pe  • Elena Ionescu a transmis un mesaj emoționant pentru femei
  • Ce le-a sfătuit vedeta

Elena Ionescu știe să se respecte, iar când vine vorba de femei, artista știe că acestea trebuie să pună accent și pe distracție, nu doar pe treabă și muncă. Ce sfat le-a oferit cântăreața femeilor.

Elena Ionescu, mesaj emoționant pentru toate femeile

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Elena Ionescu a oferit un mesaj emoționant pentru toate femeile. Artista le-a sfătuit să nu se ocupe tot timpul doar cu treburile casnice, ci și cu distracția. Cu atât mai mult, vedeta susține că noua ei piesă le este destinată acestora.

​„Este o piesă cu mesaj pentru femeile care nu ar trebui să stea la cratiță, să fie frumoase, să se aranjeze. Să nu stea la cratiță, să mai și petreacă, să se aranjeze, să fie frumoase. Mai ales în martie, măcar lasă-le în martie”, a mărturisit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Ce sfat a oferit artista

Elena Ionescu le-a sfătuit pe toate femeile să nu stea doar la cratiță, ci să se distreze, să se aranjeze și să fie frumoase. De asemenea, vedeta le-a spus să se bucure de momentele prețioase măcar în luna martie, luna femeilor.

Artista a ținut să precizeze că piesa ei le este destinate tuturor femeilor, care trebuie să învețe să se mai și distreze, nu doar să se ocupe cu treburile casnice.

Citește și: Cum se înțelege Elena Ionescu cu fostul soț, Dragoș Stanciu, la doi ani de la divorț! Cei doi au un băiețel împreună: ”Ne-am iertat reciproc”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri