25.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Elena Udrea și Traian Băsescu, la porțile pușcăriei

Publicat peElena Udrea a tulit-o ca vulpea! Partenera, aliata, intermediara, prepusa consultantă de alcov și săgeata nemernicului politician care a dominat țara o bună bucată de vreme a luat-o la goană. Ce demnitate, ce încredere în justiție, ce luptă pentru apărarea onoarei? Adio și n-am cuvinte, că am cu ce trăi oriunde!

Cea mai obraznică și trufașă cucoană din politică s-a furișat ca o vulpe plouată și a fost agățată în cursă cînd să își ia piciorul de pe granița din țara vecină.  Dacă este să întrebăm în stilul ei, nu ne rămîne decît să întrebăm: „Cu ce bagaje și cu ce listă de conturi?“

(FOTO) Udrea, prinsă în Bulgaria

Toate reacțiile sale țîfnoase, de duduie crescută pe maidanele de provincie, de rom speriat de pușcărie, de cucoană ridicată peste noapte în sferele înalte ale puterii s-au terminat prost. Pleșcoianca pomădată, devenită peste noapte pavazata și împopoțonata Bucureștilor, cea care nu ieșea în oraș fără să se împacheteze în cîteva sute de mii de euro (dacă punem și autoturismul și și lănțugurile, și cornișoarele cu diamant și smaralde!), după zilele de glorie cînd îți ținea curul pe biroul prezidențial, a fost prinsă ca o găină beată încercînd să sară gardul.

De ce nu avea Elena Udrea interdicții

Capturarea ei la granița cu Grecia seamănă cu sfîrșitul trist al vedetelor din politica Balcanilor și a Orientului Mijlociu. Coana Joițica cea înțepată și fudulă, cotcodăcind obraznic de pe vîrful tocurilor de 12 centimetri, se teme de celulă ca de cotețul de porci! Vedeta sexy din întunecatul și dementul deceniu al regimului Băsescu a capotat într-o încercare disperată și rușinoasă de a se salva prin Turcia, Bulgaria, Dubai sau prin cine știe ce insule. A lăsat proiectele, a lăsat copilul, a lăsat proprietățile și a luat-o la sănătoasa. Spre ghinionul ei, n-a mai apucat nici măcar să mai bage nasul în duty free-ul de la Promachonas!

Elena Udrea completează lunga listă de condamnați din banda politică a lui Traian Băsescu. Dacă luăm în calcul și dosarul penal obligatoriu ce trebuie deschis lui Traian Băsescu pentru mai multe declarații mincinoase pe proprie răspundere și încă vreo cîteva, atunci crește probabilitatea ca tandemul să se refacă alături de Ioana Băsescu și la Penitenciarul Rahova de la marginea capitalei.

Spectaculos mi se pare faptul că favoriții de prin anii 2010 ai partenerului strategic al țării noastre sunt acum șifonați și condamnați pe bandă rulantă. În vremea lui Traian Băsescu, România a devenit un fel de aliat pe tavă. Probabil că Marinarul și-a imaginat o recompensă sau cel puțin o anume îngăduință. Nici vorbă, chiar dacă nu s-au lămurit încă afacerile lui Hunter Biden în România și nici în Ucraina. Asta pentru că nu se pot lămuri nici în SUA!

Fiul președintelui Biden, noi ipostaze șocante

Urmăriți cu atenție comentariile pe seama condamnării Coanei Joițica!

Nu am nicio încredere, dar absolut nicio încredere în sentința instanței din România, fie că e penală, fie că e civilă. Am văzut prea multe. Și nu am fiindcă, pe de o parte, au adus-o din Costa Rica, au ținut-o liberă mai mulți ani, 2-3 ani, după care au zis că se rejudecă, că o fi, că o păți… plus că dovezile din dosarul Gala Bute…, din punctul meu de vedere, nu sunt instanță, poate domnii judecători au dreptate, deși eu nu mai știu ce înseamnă dreptate din România, au rezolvat! Mă gândesc că dacă îi dau 140 de ani de pușcărie Elenei Udrea, cu siguranță, se spală și epoca Băsescu! Nu rezolvi ce s-a întâmplat în deceniul lui Traian Băsescu, să fim cinstiți! Se supără că spun aceasta astăzi, la televizor, dar rădăcinile răului s-au pus atunci și acum au ieșit monștri din pământ!”, a spus Bogdan Chirieac, colegul de armată al lui Dorin Cocoș și favoritul din presă al Elenei Udrea.

Cînd justiția îngroapă nemernici, presa noastră se străduiește să cîrpească păpuși!

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri