27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

Elevă de 13 ani, înjunghiată cu o foarfecă de un coleg la școală. Motivul a fost culoarea părului

Publicat peO elevă de 13 ani a fost înjunghiată cu o foarfecă de un coleg, la școală, pentru că avea o culoare a părului diferită de ceilalți elevi.

Fetița s-a ales cu două leziuni adânci de 15 cm și a pierdut mult sânge.

Elevă de 13 ani, atacată cu o foarfecă

O fată de 13 ani a fost atacată de un băiat la școală, după o ceartă, agresiunea având loc într-o localitate din districtul Kent, în Marea Britanie. În cursul zilei de marți, adolescenta se afla la școală, alături de un grup de prieteni, iar un coleg a început să o ironizeze din cauza culorii părului, potrivit informațiilor oferite de tatăl fetiței.

„I-a spus să plece, pentru că de obicei nu este afectată de astfel de lucruri. Ea s-a întors și a crezut că a plecat, dar apoi el a scos foarfeca și a spus: «Ia uite ce am aici!»… și i-a înfipt-o de două ori în spatele piciorului. Sângele îi curgea prin colanți și i-a umplut pantoful. Are nevoie de pantofi noi pentru că nu îi putem curăța. Acesta a fost un atac neprovocat, din cauza culorii părului ei”, a spus tatăl fetei, potrivit gandul.ro.

Polițisștii au deschis o anchetă în acest caz

Un purtător de cuvânt al școlii a condamnat atacul, considerat „inacceptabil”, adăugând că a fost demarată o cercetare disciplinară. Eleva a primit primul ajutor de la asistenta școlii, iar apoi a fost transportată la spital, iar acum polițiștii cercetează cazul. Medicii i-au suturat leziunile, iar apoi fata a fost externată, dar șchiopătează.

„Nu te aștepți să se întâmple așa ceva la o școală rurală. Nu este vina școlii că s-a întâmplat, dar sper că se iau măsurile adecvate. Ar trebui ca fiica mea să se simtă în siguranță la școală”, a mai precizat bărbatul.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri