8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Elon Musk vrea să renunțe la un obicei de dimineață despre care spune că este „groaznic” (CNBC)

Publicat peMiliardarul Elon Musk a vorbit recent despre obiceiurile pe care le are în viața de zi cu zi. El a povestit că primul lucru pe care-l face dimineața este să-și verifice telefonul și e-mailurile, dar a adăugat că trebuie să renunțe la acest obicei „groaznic”, scrie CNBC.

Elon Musk a povestit în podcastul Full Send Podcast despre cum decurge o zi obișnuită din viaţa sa.

„Am un obicei prost – pe care bănuiesc că mulți oameni îl au – să-mi verific imediat telefonul [dimineața]”, a spus Musk. „Este un obicei groaznic, de fapt”, a adăugat el.

Musk declarase anterior pentru Auto Bild că primele 30 de minute ale zilei le petrece citindu-și e-mailurile. Acum, spune că vrea să înlocuiască acest obicei cu un antrenament.

„O să mă antrenez și o să fiu într-o formă mai bună. Așadar, voi schimba obiceiul de a mă uita imediat la telefon imediat ce mă trezesc cu un antrenament de cel puțin 20 de minute – apoi mă voi uita la telefon”, a spus Musk.

Aproximativ 80% dintre utilizatorii de smartphone-uri își verifică telefoanele în primele 15 minute de la trezire, conform unui studiu IDC Research. În 2019, un studiu publicat în British Journal of Sports Medicine a arătat că exercițiile zilnice ușoare de dimineață au îmbunătățit memoria pe termen scurt, atenția și capacitatea de a lua decizii.

Musk, care se culcă de obicei în jurul orei 3 dimineața și se trezește la 9:30 dimineața, a spus că obiceiul său de a-și consulta în primul rând telefonul legat oarecum de o stare de anxietate. Vrea să se asigure că nu a ratat niciun mesaj urgent legat de compania sa în timp ce dormea. „Conduc SpaceX și Tesla, așa că, de obicei, există ceva ce s-a întâmplat peste noapte”, a spus el.

Editor : G.M.Sursa: www.digi24.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri